29 / 04 / 2024

LG OLED evo İşbirliğiyle CI Bloom Sanat Fuarı Kapılarını Açıyor!

LG OLED evo İşbirliğiyle CI Bloom Sanat Fuarı Kapılarını Açıyor!

Türkiye'nin çağdaş sanatı desteklemek amacıyla düzenlenen CI Bloom sanat fuarı, LG OLED evo partnerliğinde gerçekleşecek.



CI Bloom, LG OLED evo işbirliği ile gerçekleştirilen sanat fuarı, 25 çağdaş sanat galerisi, 4 sanat inisiyatifi ve 2 sanat kurumunu ağırlayacak. Toplamda 286 sanatçının 572 eserinin sergileneceği etkinlikte, Contemporary Istanbul Vakfı ve Borusan Contemporary'nin seçkisi de izleyicilerle buluşacak.

LG OLED evo İşbirliğiyle CI Bloom Sanat Fuarı Kapılarını Açıyor!

Arjantinli tasarımcı ve dijital sanatçı Six N. Five'ın LG OLED işbirliğiyle hayata geçirdiği "Among The Sky" sergisi de CI Bloom'un bir parçası olacak. Sanata ilham veren LG OLED, yeni sanat biçimleriyle ilerleyen sanatçılara yol gösterici olmaktadır. OLED ekranlarına dayalı farklı işbirlikleriyle oluşturulan işlerin, "OLED ART" adlı yeni bir kültürel akım yaratmayı hedefleyen LG, Six N. Five ile gerçekleştirilen küresel işbirliğini de bu hedefin bir parçası olarak görmektedir. Six N. Five'ın LG için özel olarak hayata geçirdiği "Among The Sky" sergisi, Mayıs ayında New York Frieze çağdaş sanat fuarında gösterildikten sonra CI Bloom'da yerini alacak.


Geri Dön