Beyaz Eşya

LG bulaşık makinesi fiyatları yok artık dedirtti! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

LG, QuadWash Bulaşık Makineleri tüketicilere özledikleri hijyeni, kolaylığı ve temizliği sunuyor. Peki LG QuadWash Bulaşık Makinelerinin özellikleri neler? LG, QuadWash Bulaşık Makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte LG, QuadWash Bulaşık Makineleri Mart 2022 fiyat listesi...Bulaşık makinesi de aynı çamaşır ve buzdolabı makineleri gibi, günlük rutinde kolaylık sağlayan ve ilave zaman kazandıran buna da ek olarak, günümüzün en önemli konusu olan hijyen sunan cihazların ilk sırasında yer alıyor

Gündelik yaşantıda sık sık kullanılan cihaz ve ürünlerin hayatlarımıza kattıkları kolaylıkları bittiğinde ya da arızalandığında anlıyoruz. Bulaşık makinesi de aynı çamaşır ve buzdolabı makineleri gibi, günlük rutinde kolaylık sağlayan ve ilave zaman kazandıran buna da ek olarak, günümüzün en önemli konusu olan hijyen sunan cihazların ilk sırasında yer alıyor. 

Diğer taraftan, 10 tüketiciden yedisi, bulaşık makinelerinin yeterli temizleme yapamayacağını veya yemek kokusunu çıkaramayacağını düşünüyor; bu nedenle ön yıkama yapıyor ve bulaşıkları yıkamış oluyor. Yine çoğu tüketici, yeterli hijyenin ve temizliğin sağlanması için bulaşık makinelerini 60 derece ve daha fazla sıcaklıkta çalıştırarak fazla enerji tüketimine sebep oluyor. İşte LG, QuadWash Bulaşık Makineleri burada devreye giriyor ve tüketicilere özledikleri hijyeni, kolaylığı ve temizliği sunuyor. 

Peki LG QuadWash Bulaşık Makinelerinin özellikleri neler? LG, QuadWash Bulaşık Makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte LG, QuadWash Bulaşık Makineleri Mart 2022 fiyat listesi...

Dört farklı yönde çalışabilen püskürtme kollarıyla derinlemesine temizliğe imkan sunan LG QuadWash Bulaşık Makineleri, TrueSteam (Buhar) özelliği ile en zorlu bulaşık artıklarını da lekesiz şekilde çıkarıyor ve yüzde 99,99 oranına kadar sanitizasyon sunuyor. Üstelik, TrueSteam özellikli LG QuadWash Bulaşık Makineleri, bulaşık yıkamada harcanan sürede; enerjide ve suda azaltma yapabiliyor; böylece kullanıcılara tasarruf yapabilme imkanı sunuyor. 

Üstelik 31 Mart 2022'ye kadar, LG Brandshop, Teknosa ve Mediamarkt satış yerlerinden alınacak olan LG markalı Bulaşık Makineleri'nda geçerli doğa dostu Frosch marka bulaşık makinesi tablet hediyesi bulunuyor. 

Buhar Özelliği ile Bakteriler Yok Ediliyor

LG QuadWash Bulaşık Makineleri, TrueSteam (Buhar) özelliğiyle yaygın olan ev bakterilerinin tok edilmesini sağlıyor ve sanitasyon döngüsünde çalıştırıldığında, gıda zehirlenmesiyle ilgili olanlar da dahil olacak şekilde bakterileri en az yüzde 99,99'luk oranda yok ediyor. 100 dereceye ulaşan buharın gücünü kullanan LG QuadWash Bulaşık Makineleri, ekstra hijyen sunmanın yanı sıra, inatçı lekeleri ve kurumuş yemek artıklarını da nazikçe temizliyor ve buharın gücüyle su lekelerinin oluşmasını da engelliyor. 

LG QuadWash bulaşık makineleri, püskürtme kolları sayrsinde rafların en köşesine ulaşarak, mükemmel temizliği sağlıyor ve ayarlanabilen raf sistemiyle bulaşıkları yerleştirmeyi kolaylaştırıyor. Bu özellikleriyle aynı anda daha fazla bulaşığı yıkayabilen LG QuadWash Bulaşık makinesi, ThinQ özelliğiyle, kullanıcılara uzaktan çalıştırma, programlama ve programı bitirme gibi imkanlar da sunuyor. 

Peki LG QuadWash Bulaşık Makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte LG, QuadWash Bulaşık Makineleri Mart 2022 fiyat listesi...

LG QuadWash Bulaşık Makineleri Mart 2022 fiyat listesi

Bulaşık Makinesi QuadWash DFC425FP Metalik Gri: 12.000 TL 

Bulaşık Makinesi QuadWash DFC512FW Beyaz: 9.900 TL 

Bulaşık Makinesi QuadWash DFC512FP Metalik Gri: 10.500 TL 

*Fiyatlar renk, model ve satış noktasına göre farklılık göstermektedir.

*Bu haber 21 Mart 2022 tarihinde saat 14:05'te yazılmıştır. Fiyatlar LG satış noktasından alınmıştır. Fiyatlar ve ürünle ilgili detaylı bilgi için LG web sitesini ve mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. 

Editörün notu: An itibariyle dolar kuru 14 lira 82 kuruş, euro 16 lira 372 kuruş, altının gramı ise 912 lira 61 kuruş değerindedir.

LG kurutma makinelerine 500 TL'lik indirim geldi! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

LG’den Büyük Kampanya! İşte LG televizyonları ve Mart 2022 fiyat listesi…

LG'den beyaz eşyalarda 3 bin TL'ye varan dev indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi! 

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com