05 / 05 / 2024

Life City ödeme planı!

 Life City ödeme planı!

Firma: Gökil İnşaat

Proje: Life City

Banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılabilen Life City ödeme planı 'na göre bunun için yüzde 25 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Life City projesinde bulunan daireler 260 bin liradan başlayarak satılıyor...





Life City projesi Gökil İnşaat imzasıyla Beylikdüzü sınırlarında yükseliyor. 2 bloktan meydana gelen  Life City projesi İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alıyor. Life City ödeme planı 'ndan önce projenin özelliklerinden bahsedelim: 


 Life City ödeme planı!


Life City projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatiflerinden oluşuyor. Life City projesinde bulunan 1+1 daireler 70 metrekare, 2+1 daireler 100 metrekare, 3+1 daireler 135 metrekare alan büyüklüğüne sahip. 


Life City ödeme planı 'na göre projenin daire fiyatları 2 oda 1 salon daireler için 260 bin TL ile 280 bin TL arasında değişiyor. 


 Life City ödeme planı!


Life City projesinin inşaat alanı 35 bin 125 metrekare olarak belirlenmiş durumda. Life City ödeme planı ile ilgili bilgiler şöyle: 


Life City ödeme planı: 


Life City ödeme planı dahilinde daire için öncelikle yüzde 25 peşinat ödeniyor kalan miktar banka kredisi ile vadelendiriliyor. 


 Life City ödeme planı!


Life City nerede?


Life City adresi Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. No: 22 Beylikdüzü / İstanbul


Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Life City 'de çocuk oyun alanları, 2 katlı kapalı otopark, yüzme havuzu, yürüyüş parkurları ve Türk hamamı gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Telefon: 0212 856 02 06-07  

Web Adresi: www.lifecitysuites.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön