04 / 05 / 2024

Life in Vera Rezidans Evleri'nde 215 bin TL'ye 111 metrekare!

Life in Vera Rezidans Evleri'nde 215 bin TL'ye 111 metrekare!

Esenyurtun en güzel lokasyonunda bulunan Life in Vera, Tem bağlantı yollarına 2 dakika, Tüyap Fuar Alanına 5 dakika, alışveriş ve eğlence merkezine 2 dakika, havalimanına 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor.



 İstanbulun gelişime en açık bölgelerinden biri olan Esenyurtta hayata geçirilecek Life İn Vera, toplam 3 bloktan oluşuyor. 1056 konutluk bir proje olan Life in Vera, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden meydana geliyor.

Rezidans konforunda bir yaşama sahip olacağınız bu projede ; isterseniz misafirlerinizi evinizde, isterseniz 400 metrekare büyüklüğündeki lobimizde ağırlayın, siz evinizde misafirlerinizi ağırlarken çocuğunuz kreşimizde güvenli bir ortamda  eğitimli personel gözetiminde çocuk olmanın tadını çıkarsın...

Site içinde ise; Basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, süs havuzu ve kamelyalar, süpermarket, eczane, kuru temizleme, bay-bayan kuaför, terzi yer alıyor.

Esenyurtun en güzel lokasyonunda bulunan Life in Vera, Tem bağlantı yollarına 2 dakika, Tüyap Fuar Alanına 5 dakika, alışveriş ve eğlence merkezine 2 dakika, havalimanına 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Vera Group projesi olan Life in Vera, 2013 Temmuz'da tamamlanacak. Projede 1+0 evlerin alanları 43-44-46-47 metrekare, 1+1 evlerin alanları 72 metrekare, 2+1 evlerin alanları ise 107-111 metrekare olarak belirlendi.

Life in Vera'da;
Stüdyo daireler 69 bin TL ile 101 bin TL,
1 oda 1 salon daireler 113 bin TL ile 146 bin TL,
2 oda 1 salon daireler ise 163 bin TL ile 215 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Life İn Vera ile ilgili sıçka sorulan sorular;

1- PROJENİN YERİ NEREDE

Proje E-5 ile E-6 bağlantı yolunun kesiştiği Torium AVMnin arkasında Adile Naşit bulvarı üzerinde,E-6 bağlantı yoluna 200 metre mesafededir.

2-BANKA KREDİSİ KULLANMAK ZORUNDA MIYIZ

Banka kredisine gerek kalmadan firma tarafından finansmanı sağlanıyor.

3-FARKLI ÖDEME PLANINIZ VAR MI

Kişiye özel ödeme planları hazırlanabiliyor. Satış ofisinden gerekli yardımı alabilirsiniz.

4-DEPREMLE İLGİLİ NE TÜR ÖNLEMLERİNİZ VAR

Life in Vera projesinde bulunduğu arsa dere yatağında olmayıp kazıklı radyel temel konvansiyonel kalıp sistemi olarak boyutlandırıldı. Projede yer alan bloklarla tasarımı yapılırken oturumuna dikkat edildi. Bu sayede deprem yükünün eksenel olarak birbirini sıfırlaması öngörüldü. Amaç daha güvenli daha sağlam yapılar oluşturmak.

5-SOSYAL İMKANLARI NELERDİR

Açık alandaki sosyal imkanlar; açık yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, açık spor aletleri, çocuklar için oyun parkı, tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları, kamelyalar

Rezidans içerisindeki sosyal imkanları; Kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı, Sauna, Fitness Salonu, SPA Merkezi, Çocuklar için Kreş; Kapalı Otopark,seyir teraslarında cafe ve restaurantlar

http://www.lifeinvera.com/

Mail: [email protected]

Tel: 0212 607 1 607


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön