30 / 04 / 2024

Life İn Vera'da akıllı ev fiyatları 74 bin liradan başlıyor!

Life İn Vera'da akıllı ev fiyatları 74 bin liradan başlıyor!

Firma: Vera Group

Proje: Esenyurt Life in Vera

Life in Vera’dan ev alanlar George Jetgil ve Jane Jetgil gibi akıllı bir evde yaşamaya hazır olun. Çocukluğumuzda izleyip de, “Acaba gelecekte böyle evler olacak mı?” diye merak ederdik. Life in Vera tam da böyle akıllı evlerle çocukluk hayallerimizi gerç



Life in Vera ile Esenyurt yepyeni bir yaşam alanına kavuşuyor. Merkezi konumu, kaliteli yapısı dışında özel olarak tasarlanan sistemi ile Life in Vera’da yaşama dair herşeyin çözümü parmaklarınızın ucunda olacak. Yoğun çalışma hayatı içinde ev yaşantısında da mükemmeliyeti arayanlar için geliştirilen akıllı ev sistemleri; ailenize ve size keyifli bir yaşam sunuyor. 


Eşiniz ile akşam sinemaya veya yemeğe gitmek istediğinizde tek tuş ile önce rezervasyonunuzu yapıyor sonrasında da çocuğunuzu bırakabileceğiniz bir bakıcıya ulaşıyorsunuz.


Life İn Vera da akıllı ev fiyatları 74 bin liradan başlıyor!


Canınız hem evde oturup hem de tavla mı oynamak istedi? Tek tuşla hangi komşularınız ile tavla oynayabileceğinizi hatta turnuva düzenleyebileceğinizi görebiliyor; komşularınızı görüntülü sistem ile evinize davet edebiliyorsunuz. 


Kızınızın veya Oğlunuzun okulda toplantısı olduğu için; Eşinizin kıyafetlerini kuru temizleme firmasına götürmeye vaktiniz mi yok? Tek tuş ile kuru temizleme firmasını çağırıyorsunuz, ürünü teslim edip; Siz çocuğunuzun toplantısında diğer veliler ile kahve içerken eşinizin kıyafetleri, evinize tekrar bırakılıyor.  


Life İn Vera'da fiyatlar 74 bin liradan başlıyor, projenin teslimlerinin 2014 Şubat'ta gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Life İn Vera yaşama değer katan akıllı ev sistemi ile araç kiralama, doktor servisi, catering, kargo, güncel döviz bilgileri, site içerisinde ve çevredeki sosyal tesisler için randevu alma, çilingir, temizlik, ilaçlama hizmetleri gibi hayatınızı kolaylaştıracak daha birçok fonksiyonu bir araya getiriyor.


Life İn Vera’da her hizmet parmaklarınızın ucunda…

0212 607 16 07

www.lifeinvera.com.tr


projeye sor



Geri Dön