28 / 04 / 2024

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.



Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için start verdi. Proje Muğla İli, Bodrum İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Gerenkuyu Mevkii, 1 Nolu Özel Parsel üzerinde yükselecek.

Limak'ın Bodrum'daki yeni otel projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Söz konusu proje 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Arsa alanı 36 bin 220 metrekare olarak açıklanan Limak Bodrum projesinde 214 oda yer alacak. Söz konusu tesiste toplam 428 kişi konaklayabilecek.

Limak Bodrum daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

4 TİP BLOK

Limak Bodrum projesi 4 tip bloktan oluşacak. Proje alanı oldukça eğimli bir yapıda olduğu için otel blokları saha topografyasına göre yerleştirilecek.

Limak Bodrum projesinde konaklama birimlerinin yanı sıra havuzlar, ana restoranlar, alacarte restoranlar, lobby bar, poolbar, fitness-sauna, spa, teknik alanlar, depo ve idari ofisler yer alacak.

Söz konusu proje alanındaki yapılar yüksek eğimli topografya göz önünde bulundurularak, konsept olarak bölge mimarisine uygun iki katlı ve yüksek kottan denize doğru teras yapı şeklinde inşa edilecek. 

Proje alanın günübirlik tesis alanında turizm tesisinin tamamlayıcısı niteliğinde havuzlar, güneşlenme alanları, içecek servis büfeleri gibi birimler yer alacak.

Limak Bodrum projesinin inşaat aşamasında 150 personelin, işletme aşamasında 200 personelin görev alması planlanıyor. 

Limak Bodrum daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

LİMAK BODRUM NEREDE?

Limak Bodrum projesinin, Bodrum İlçe Merkezi'ne kuş uçuşu uzaklığı 8,5 kilometre, Kızılağaç Mahallesi'ne uzaklığı 4 kilometre olarak belirtildi. Söz konusu alanın batısında turizm tesisi, doğusunda plaj, kuzeyinde yol bulunuyor.

Proje alanına Muğla ili tarafından D550 karayolundan, Yatağan-Milas D330 karayolu üzerinden Kızılağaç Mahallesine ulaşım sağlanan yol ile, Aydın tarafından ise Milas-Söke D525 Karayolu üzerinden ulaşım sağlanabiliyor.

LİMAK BODRUM NE ZAMAN TAMAMLANACAK? 

Limak Bodrum Kızılağaç projesinin inşaat çalışmalarının ayda 25 günlük çalışma ile 35 ayda tamamlanması planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması: 2024'ün ortalarından itibaren düşecek!

Limak, Karayipler’deki havalimanı ihalesi için yeterlilik başvurusu yaptı! 

Limak İnşaat'tan 764 milyon dolarlık dev anlaşma! 


Geri Dön