12 / 09 / 2024

Limit Ankara ön talep topluyor! Yeni proje! 

Limit Ankara ön talep topluyor! Yeni proje! 

Limit Ankara projesinde ön talep başladı. Peki Limit Ankara'da hangi konut tipleri yer alıyor? Konut fiyatları ne kadar? İşte Limit Ankara ile ilgili merak edilenler...



Limit  Ankara  projesinde ön talep süreci başladı. Proede 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projenin A bloğunda konutlar, B bloğunda ofisler, C bloğunda ise cadde dükkanları yer alıyor. 

Şehrin ana arterlerine yürüme mesafesinde hayata geçirilen proje Modern Yapılar imzasıyla, Ankara Altındağ'da yükseliyor. 

Projede satışların bu ay içinde başlaması ve teslimlerin de 2025 yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Limit Ankara ön talep topluyor! Yeni proje! 

Limit Ankara projesinde yer alan konutları net alanları 77 ile 88 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede 70 adet konut yer alıyor. 15 katlı 2 blok halinde inşa edilen proje, Ankara’nın tarihi Mia bölgesinde inşa ediliyor. Proje Demay Architects tarafından tasarlandı. 

Sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği açısından da dikkatleri çeken proje, modern inşaat teknikleri ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak inşa ediliyor. 

7 bin 490 metrekare arsa alanında yükselen Limit Ankara'da, 165 adet ofis ile 18 adet mağaza yer alıyor. Projede, kapalı fitness salonu, açık hava fitness alanı, çocuk parkı, süs havuzu, kamelya, business lounge alanı ve dinlenme alanları gibi birçok sosyal donatı bulunuyor. 

Limit Ankara ön talep topluyor! Yeni proje! 

Limit Ankara projesi Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'ne, hızlı tren garına ve Etlik Şehir Hastanesi'ne 5 dakika, Gazi Üniversitesi'ne 8 dakika, Havalimanı'na ise 25 dakika mesafede bulunuyor. 

Millet bahçesine ve Anıtkabir'e 5 dakika uzaklıkta yükselen proje, Ankamall ile Kentpark'a da çok yakın konumda yer alıyor. 

Geniş mutfakları ve yüksek tavanlarıyla önb plana çıkan 2+1 rezidanslar için, tahsisli kapalı otopark alanları bulunuyor. 

Limit Ankara ön talep topluyor! Yeni proje! 

LİMİT ANKARA EYLÜL 2024 FİYAT LİSTESİ 

Limit Ankara projesinde yer alan konutların ortalama fiyatları 6 milyon 500 bin TL, ofislerin ortalama fiyatları da 4 milyon 500 bin TL seviyesinde. 

Projeden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 20+5 indirim imkanı sunuluyor. Ayrıca, yarısını peşin kalanını 36 ay vade ya da yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vade ile ödeme seçeneği de bulunuyor. 

Web: https://limitankara.com/

Büyükçekmece Büyük Konaklar 2 milyon 200 bin dolardan başlıyor!

KÖY Zekeriyaköy 2. Etap'ta yüzde 30 peşinat, 60 ay vadeyle ticari üniteler satılıyor! 

Nidapark Çankaya’da kısa süreliğine geçerli 24 ay 0 faiz fırsatı!


Geri Dön