27 / 04 / 2024

Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor!

Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor!

Akyapı'nın 24 senelik tecrübesiyle kendi markası altında hayata geçirdiği Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor...



Akyapı'nın 24 senelik tecrübesiyle kendi markası altında hayata geçirdiği 1.7 milyar liralık yatırım halkasının ilk projesi olma özelliğine sahip olan İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yer alan Limonlu Bahçe Konakları, müşteri odaklı fiyatlarıyla dikkat çekti.

Ümraniye Limonlu Bahçe Konakları, Yamanevler'in kalbinde, Alemdağ Caddesi'ndeki dikkat çekici konumuyla da göz dolduruyor. Merakla beklenen projede ebeveyn banyosu, çarşı mağazaları, her daireye balkon, her daireye 2 adet kapalı otopark, ebeveyn balkonu, rampasız peyzaj alanı bulunuyor. 2 bin 450 metrekare kapalı sosyal tesis alanının yer aldığı projeyle ilgili önemli bilgileri Akyapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ender Aydoğdu verdi. Aydoğdu Limonlu Bahçe Konakları projesiyle ilgili olarak “Hızlı değişen ekonomik veriler karşısında fiyatlarımızı hep diğer projelere oranla geride tutmaya çalıştık” şeklinde konuştu.

Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor!

MÜŞTERİLERİMİZ DE KAZANMALI

Projenin 2021 yılının Ekim ayında ön satışa çıktığını kaydeden Ender Aydoğdu, “Ekim ayında Ümraniye ve Anadolu Yakası genelinde metrekare fiyat ortalaması 20 bin lira ile 25 bin lira aralığındayken, Limonlu Bahçe Konakları’nı metrekaresi 17 bin liradan satışa çıktık. Bölge ortalamasının altında, lansman avantajlarıyla müşterilerimizin karşısına çıktık. Akyapı bugüne kadar sadece şirket karlılığını değil müşterisinin karlılığını da düşünerek satış stratejisi uygulamıştır” dedi.

FİYATLARIMIZLA MÜŞTERİLERİMİZE NEFES ALDIRIYORUZ

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut projelerinde topraktan satışlarda kademeli bir artışın olmasının doğal olduğunu dile getiren Ender Aydoğdu,  sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bize güvenen herkes kazanmalı. Ancak biz lansman dönemi sona erdiğinde de maliyet artışına karşın dirençli bir fiyat projeksiyonu sergiledik. Şu anda metrekare ortalaması 28 bin 890 lirayla bölgemizin fiyat performansı en iyi olan projesiyiz. Anadolu Yakası genelinde ortalama metrekare fiyatı 32 ile 38 bin lirada olduğuna bakacak olursak da yine bu avantajımızı sürdürdüğümüz ortada. Bölgenin en nefes alan projesi olarak fiyatlarımızla da müşterilerimize nefes aldırmayı sürdüreceğiz.”

Web: https://limonlubahcekonaklari.com.tr/

Limonlu Bahçe Konakları'nda 2+1'ler sahiplerini bekliyor!


Geri Dön