29 / 04 / 2024

Limtaş Yapı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Limtaş Yapı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Limtaş Yapı Dekorasyon Limited Şirketi Ramazan Canğa ve Mamduh Delikaya tarafından 500 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.



Limtaş Yapı Dekorasyon Limited Şirketi Ramazan Canğa ve Mamduh Delikaya tarafından 500 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.


Limtaş Yapı Dekorasyon Limited Şirketi iş konusu;1 - Her türlü inşaat yapı malzemeleri alımı satımını yapmak  Kum çakıl kireç taş tuğla ve benzeri yapı elemanları malzemeleri  üretimi ve ticareti yapmak. Yurt içi ve dışında resmi ve özel inşaat işleri ile ilgili ihalelere katılmak, taahhütlerde bulunmak gerekirse taşeronlara vermek veya taşeronluk yapmak , üçüncü şahıs ve şirketlerin taahhütlerini devralmak sosyal ve toplu konutlar yapmak, arsa karşılığı inşaatlar yapmak, endüstriyel ve turistik tesisler yapmak. Konusu ile ilgili emlak alımı satımı komisyonculuğu menkul mal ve gayrimenkul alım satımı ve komisyonculuğu her türlü inşaat deklarasyon ileri inşaat taşeronluğu mimari peyzaj işleri.yapmak.  2 -İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler , ahşap binaların inşaatı vb.nin inşaatı ) 3 -Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak  4 - Ana Sözleşmede yapılabilecek   işlerle ilgili taahhütlerde bulunmak ve ilgili işleri yapmak yada başkalarına yaptırmak. 5 - Konusu ile ilgili olarak her türlü emtia , makine ve teçhizat , taşıt alımı ,  ithal ve ihracatını yapmak. 6 - Konusu ile ilgili olarak ithal ve ihraç edilecek emtianın hava , deniz , demir ve karayolu ile ulaşımı sigortalama gümrükleme işlemlerini vedepolama tahmil ve tahliye işlemlerini yaptırabilir. 7 - Konusu ile ilgili her türlü bayilikler ve temsilcilikler alabilir , verebilir. 8 - Konusu ile ilgili bilumum dahili ve harici ticaret yapmaya , ithalatta ve ihracatta bulunabilir 9 - Şirket satın aldığı menkul mallar üzerinde menkul mal rehni ticari işletme rehni yapabileceği gibi başkalarına ait menkul mallar üzerinde de kendisi lehine menkul mal rehni ticari işletme rehni ve gayri menkul mallar üzerinde kendisi lehine gayri menkul rehni tesis ve gerektiğinde fek edebilir. 10 - Şirket arsa ve gayrimenkul satın alabilir. 11 - Şirket  sahip olduğu arsa ve gayri menkul malları satabilir, kiraya verebilir, ipotek edebilir ve ipotek kabul edebilir. 12 - Şirket işgal konularını gerçekleştirmesi maksadı ile nakil vasıtaları alır her türlü makine ve teçhizat  iktisap edebilir, şirket adına tescil ettirebilir, kiralayabilir, işletebilir kiraya verebilir ve satabilir.          



Geri Dön