27 / 04 / 2024

Little Caesars Kadıköy şubesi açıldı!

Little Caesars Kadıköy şubesi açıldı!

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirleri arasında yer alan Little Caesars, büyüme hamlesini, Kadıköy’de açtığı yeni şubesiyle sürdürüyor.



Yarım asrı aşkın tarihi ile pizzada yeniliklerin öncüsü olan Little Caesars, Türkiye’deki şube sayısına bir yenisini daha ekliyor.  Little Caesars, büyüme hedefleri doğrultusunda yeni şubesini Kadıköy’de hizmete açtı.

Türkiye ekonomisinin önemli oyuncularından Çelebi Holding güvencesinde faaliyet gösteren Little Caesars Pizza lezzetlerini 14 şehirde 85 şube ile İstanbul, Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Hatay, Kocaeli, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Zonguldak olmak üzere pizzaseverler ile bir araya getiriyor.

Yeni şube açılışları ile Türkiye'de pandemiye rağmen istikrarlı bir büyüme sürdürdüklerini dile getiren Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru, “Hassasiyetlerin yüksek olduğu bu dönemde Little Caesars’ın birbirinden nefis lezzetlerini; yüksek hijyen standartlarımız ve temassız teslimat yani “Sıfır Temas” uygulamamız ile yeni bir noktada tüketicimize sunacağımız için çok mutluyuz” diye konuştu.

Arıduru, hamurunu şubede günlük hazırlayan ve müşteriye sunan tek zincir pizza markası olarak kalite, sağlık ve doğallıktan ödün vermediklerini, tüm ürünlerin 250 derece fırında pişirilmesi gibi sağlıklı yöntemleri tercih ettiklerini söyledi.

2020 yılında Little Caesars ailesini yeni franchisee’lerle büyütmeye devam edeceklerini söyleyen Arıduru “Bu yılı toplamda 10 yeni şube açılışı ile tamamlamayı hedefliyoruz. Mevcut illerimizde ve o illere yakın lokasyonlarda büyümeye devam edeceğiz. Her şey dahil franchise açma yatırım maliyetimiz 650 bin TL + KDV’dir. Yatırımın geri dönüşü ise 35-36 ay. Kendi işini açmak isteyen girişimci adayı profesyonelleri görüşmeye bekliyoruz’’ diye konuştu.

Little Caesars Türkiye ve franchise koşulları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Little Caesars Tuzla’da yeni şube açtı!


Geri Dön