06 / 05 / 2024

Little Caesars şubesi Karşıyakalı basketbolcularla açıldı!

Little Caesars şubesi Karşıyakalı basketbolcularla açıldı!

Little Caesars, eşsiz pizza lezzetini İzmir 'e taşıdı. Little Caesars 'ın Karşıyaka Restoranı 'nda gerçekleştirilen açılış, Karşıyaka Basketbol Takımı teknik heyet ve oyuncularının da katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.



Birbiri ardına gerçekleştireceği açılışlarla  İzmir  'deki restoran sayısını 6 'ya çıkaracak olan Little Caesars, Karşıyaka 'daki ilk restoranında açılışa özel pizza çeşitlerinde “Nefis Kenar ” lezzetini ücret farkı almadan uyguluyor.

Pizza dünyasının seçkin markası Little Caesars 'ın İzmirlilerle buluşması, renkli görüntülere sahne oldu. Karşıyaka Girne Caddesi 'ndeki Little Caesars Karşıyaka Restoranı 'nda gerçekleştirilen açılışa, Karşıyaka Basketbol Takımı teknik heyeti ve basketbolcular da katıldı. Basketbolcular, açılışa katılan Little Caesars müşterileri ile fotoğraf çektirerek, imza dağıttılar.


Renkli görüntülere sahne olan ilk buluşmanın ardından birbiri ardına başta Buca – şžirinyer, Bornova – Manavkuyu, Alsancak ve Karşıyaka 'da olmak üzere 2011 sonuna kadar açacağı restoranlarıyla İzmir 'in 6 ayrı noktasında hizmet verecek olan Little Caesars, menüsüne de çok yakında Ege 'ye özel lezzetler katmaya hazırlanıyor.

1959 yılında ABD – Detroit'de kurulan ve bugün tüm dünyaya yayılmış 3500 restoranı bulunan Little Caesars; orijinal pizza lezzetini, İstanbul ve  Ankara  'dan sonra şimdi de İzmirlilerin eşsiz damak zevkine sunuyor.

1996 yılından bu yana çelebi Holding çatısı altında özgün lezzetleri ve zengin menüsü ile fark yaratan Little Caesars 'ın bugün Türkiye 'de 69 restoranı bulunuyor. Little Caesars, Karşıyaka Girne Caddesi 'ndeki ilk restoranında, açılışa özel tüm pizza çeşitlerini fark almaksızın ‘Nefis Kenar ' lezzeti ile birlikte sunuyor.


Geri Dön