27 / 04 / 2024

Litvanya Büyükelçisi Kudzmanas Lovelet AVM’yi ziyaret etti!

Litvanya Büyükelçisi Kudzmanas Lovelet AVM’yi ziyaret etti!

Uluslararası Yerel İdareler Ticaret ve Eğitim Birliği Derneği (UYİTEB)'nin davetlisi olarak Samsun’a gelen Litvanya’nın Ankara Büyükelçisi Kestutis Kudzmanas, Karadeniz’in en büyük outlet kompleks mağazası Lovelet Alışveriş Merkezi’ni ziyaret etti....



Uluslararası Yerel İdareler Ticaret ve Eğitim Birliği Derneği (UYİTEB)'nin davetlisi olarak Samsun’a gelen Litvanya’nın  Ankara  Büyükelçisi Kestutis Kudzmanas, Karadeniz’in en büyük outlet kompleks mağazası Lovelet Alışveriş Merkezi’ni ziyaret etti. 


Lovelet AVM Genel Müdürü Hale Acıtaş Düzdemir ve şehrin önde gelen yatırımcı iş adamlarından Zeki Gedikli tarafından karşılanan Litvanya’nın Ankara Büyükelçisi Kestutis Kudzmanas, alışveriş merkezini gezdi. Lovelet Outlet AVM’nin farklı konsepti, mimarisi ve modern tarzını inceleyerek hayran kaldığını ifade eden büyükelçi Kudzmanas, Genel Müdür Düzdemir ile yatırımcı iş adamı Zeki Gedikli’den bilgi aldı. 


Görüşmede uluslararası lojistik demiryolu hattı projesi olan Viking Projesi ile ilgili ayrıntılı bilgi veren Litvanya Büyükelçisi Kestutis Kudzmanas, Samsun'un ithalat ve ihracat konusunda Karadeniz'den Orta Doğu, Kafkas ve Akdeniz ülkeleri arasında inanılmaz bir köprü olduğunu belirterek, gerçekleştirilen yatırımların büyük önem taşıdığını söyledi. Büyükelçi Kudzmanas, Lovelet’in alış veriş merkezleri arasında farklı ve özel bir yeri bulunduğunun altını çizerek, "Lovelet AVM, gerek konsepti, gerekse estetik mimarisi ve alış veriş rahatlığı sağlaması açısından Samsun için özel ve önemli bir yatırım olmuş. Karadeniz Bölgesi’nde böylesine bir yatırımı görmedim. Samsun bu açıdan çok şanslı bir kent. Lovelet sayesinde alış veriş kültürüne renk ve farklılık kazandırılmış. Samsun bürokrasini ve yatırımcılarını doğru yerde gerçekleştirdikleri yatırımdan dolayı tebrik ediyorum. Karadeniz’in en büyük şehrine hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 


Yatırımcı iş adamı Zeki Gedikli ise büyükelçi Kudzmanas’ı Lovelet AVM’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu vurguladı. 


Cihan


Geri Dön