Proje Güncel

Liva Turkuaz 'ın Paşa Gönlüm kampanyası uzatıldı: 167 bin TL'ye!

Sultanbeyli’de, Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Liva Turkuaz projesinde üç hafta önce başlayan “Paşa Gönlünüz Nasıl İsterse Liva'dan Öyle Ev Sahibi Olun!” kampanyası uzatıldı...


Liva Turkuaz projesinde sunulan ve ödeme şekliyle gayrimenkul sektöründe ilk olma özelliği taşıyan ‘paşa gönlüm’ kampanyası Haziran’ın ikinci haftasına kadar devam ediyor.   


Bugüne kadar farklı kampanyalarda konut alıcısıyla buluşan projede en yoğun ilgi ‘paşa gönlüm’ kampanyasına gösteriliyor. Sosyal medyaya ve mizah dergilerine de konu olan ‘paşa gönlüm’, gayrimenkul sektörüne de farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Esprili ve kolay anlaşılan bir anlatımın hakim olduğu ‘paşa gönlüm’ kampanyası, sunduğu farklı ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. 


Kişilerin tercihlerine göre farklı ödeme alternatifleri sunan kampanyada; oturmaya başlandığında ödemelere başlayarak, peşinat ödemeden, 12 ay ödeme yapmadan, taksitli ara ödeme seçenekleriyle, ister banka kredisi, ister Sinpaş kredisiyle Liva’dan ev sahibi olunabiliyor. Kişilerin kendi bütçelerine göre özel ödeme planı hazırlamalarına imkan tanıyan kampanyada her bütçeye uygun ödeme seçeneği yer alıyor.

Liva'da paşa gönlünüze göre bir yaşam var!


Liva projesinde paşa gönlünüz sandal sefası yapmak isterse iki adımda gölette; paşa gönlünüz adada bir çay içmek isterse iki adımda göletin ortasındaki adalarda; paşa gönlünüz kışın da dışarıda olmak isterse iki adımda göl manzaralı kış bahçelerinde ve paşa gönlünüz spor yapmak isterse iki adımda göl kenarında koşu ve yürüyüş parkurunda olabilirsiniz.


www.sinpasliva.com.tr