Genel

Lo Shop 2010'da 100 mağazaya ulaşacak

Avrupa'nın iç giyim gruplarından İtalyan DBA, G Lingerie mağazalarının bağlı bulunduğu Safari Tekstil ile ortaklığa gitti

Safari Tekstil Başkanı Ali Bolluk, 2010'da 100 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Lo Shop konseptinde franchise düşünmediklerini ancak G Lingerie'de franchise ile büyüyeceklerini dile getiren Bolluk, iki mağaza konseptinin de yan yana açılacağını ifade etti. Bolluk, "Azerbaycan, Kazakistan, Rusya ve Arap ülkelerinin bir kısmına ihracatı Türkiye'den gerçekleştireceğiz" dedi.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

İtalyan iç çamaşırcı Lo Shop Türkiye pazarına girdi

Mağazacılık ve perakende alanında hızla gelişen Türkiye, Avrupalı mağaza zincirlerinin de dikkatini çekiyor.

İtalyanların 14 ülkede yer alan ünlü tekstil grubu DBA, Lo Shop mağazalar zincirini şimdi Türkiye'de açmak üzere G Lingerie mağazalarının bağlı olduğu Safari Tekstil ile ortak oldu. İç giyim ve mayo ürünleriyle Türk kadınının ve erkeğinin iç dünyasına uzanacak olan Lo'by Lovable Shop'ların açılması için İtalyanlarla ortaklık kuran Safari Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bolluk, G Lingerie ve Lo Shop ortaklığının Türkiye'de iç giyim pazarının dengelerini değiştireceğini belirtti.
G-Lingerie Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ratip Veysi de şunları söyledi: "Şu anda 18 G Lingerie mağazası var. Lo Shop'un ilk mağazasını Ankara'da Gordion AVM'de açtık. İstanbul, İzmir ve Antalya'da da bu yıl sonuna kadar 5-6 Lo Shop Glingerie karması açılacak. Hedefimiz 2010 yılı sonunda 100 mağazaya ulaşmak. Bunların büyük bir kısmı G Lingerie ve Lo Shop yan yana olarak açılacak. Bir kısmı sadece G Lingerie mağazası olarak hizmet verecek Bu 100 mağazanın 60'ını kendimiz açmayı 40'ını franchise olarak açtırmayı planlıyoruz."
Milliyet