25 / 08 / 2024

Loca İstanbul projesi evde loca hayatı yaşatıyor!

Loca İstanbul projesi evde loca hayatı yaşatıyor!

Gül İnşaat'ın Bahçeşehir'de konforlu ve huzurlu bir yaşam vaat eden Loca İstanbul projesinde değişik tiplerdeki daireler, her zevke uygun tasarlanarak hayata geçirildi



Bahçeşehir'de konforlu ve huzurlu bir yaşam vaat eden Loca İstanbul projesinde değişik tiplerdeki daireler, her zevke uygun tasarlanmış
Gül İnşaat'ın Bahçeşehir Loca projesinde hayata geçirilen yaşam alanları, özgün mimarisi, merkezi konumu, yeşil ve maviyi birleştiren manzarasıyla müşterilerini memnun ediyor.

Yaşamın başladığı Loca İstanbul'da 1+1'den 6+1'e kadar tamamı güney cepheli 160 daire bulunuyor. Rezidans hizmeti sunulan projede, house keeping, kuru temizleme, resepsiyon hizmeti, misafir lobileri gibi lüksü ve konforu bir arada sunan ayrıntılar düşünülmüş. Teknik açıdan da detaylandırılan daireler sakinlerine yangın algılama, sprink sistemi ve merkezi TV gibi ayrıcalıklar yaşatıyor.

PENTHOUSE'LAR-LÜKSÜN SINIRLARINI ZORLUYOR
Projede sadece 2 adet bulunan Penthouse daireler, 300 metrekare net kullanım alanına sahip. Akıllı ev sistemi ile donatılan evlerde, tek bir düğme ile perdeden aydınlatmaya kadar evin her alanına müdahale edilebiliyor. Özel tasarım dairelerin fiyatı ise 2 milyon 250 bin dolara.

Habertürk


Geri Dön