Genel

Loca İstanbul'da metrekaresi 4 bin dolara dükkân!

İstanbul'un gelişen semtlerinden Bahçeşehir'de başlayan Loca İstanbul projesi konut, ofis ve home ofis konseptlerini biraraya getirdi. 2010'da bitecek projede mağazaların satışına başlandı

Gülİnşaat tarafından inşa edilen Loca İstanbul projesi, Bahçeşehir'i home ofis konseptiyle tanıştırıyor. Üç ayrı konsepti bir arada buluşturan Loca İstanbul projesi 120 konut, 51 home ofis ve 89 mağaza olmak üzere toplam 260 üniteden oluşuyor. Teraslı inşa edilen proje 75 metre yüksekliğinde. 14 bin metrekarelik arazide yükselecek proje 59 bin metrekarelik kulanım alanıma sahip.

Ofisler birbirini görmüyor
Ağustos 2008'de inşaatına başlanan projede mağazalar Ekim 2009'da, daireler ve home ofisler de Ekim 2010'da sahiplerine teslim edilecek. Metin Hepgüler'in imzasını taşıyan Loca'da, dışa dönük girişli sıralı mağazalar, teras mağazalar ve biribirini görmeyen tıpkı birer Loca gibi konumlanmış teraslı home ofisler bulunuyor.

Mağaza fiyatları 4-15 bin dolar
Loca İstanbul projesinde 71 ila 252 metrekare arasında değişen rezidans daireler beyaz eşyalı olarak satışa sunulurken 66 ile 262 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki home ofisler ise boş olarak satılacak. Projede, büyüklükleri 341 metrekareyeye kadar çıkan mağazalardan; yola direk girişi olanların metrekare fiyatları 10 bin ile 15 bin dolar arasında değişirken, bir üst kattaki teraslı mağazaların metrekare fiyatları ise 4 bin ile 8 bin dolar aralığından satılacak.

687 araçlık otoparkı da var
Açık ve kapalı spor tesisleriyle de dikkat çeken Loca İstanbul, tenis kortu, voleyball ve basketbol sahaları, yüzme havuzu, spor salonu, sauna, Türk hamamı, masaj odası ve SPA'sıyla yoğun ve tempolu iş sonrasında yorgunluk atmak için imkanlar sunuyor. Büyük projelerde yaşanan otopark sıkıntısına Loca İstanbul 7 katlı 687 araç kapasiteli kapalı otopark ile yanıt veriyor. Ayrıca Mağaza önlerin de otopark ceplerinde yer alacak şekilde tasarlanmış açık otopark alanları bulunuyor.
Sabah Emlak

0212 608 01 55
www.locaistanbul.com
iletisim@locaistanbul.com

Loca İstanbul'da 117 bin dolara! 18 ay sıfır faizle!