27 / 04 / 2024

Lokman Çağırıcı Soma'daki maden kazası üzerine başsağlığı mesajı yayınladı!

Lokman Çağırıcı Soma'daki maden kazası üzerine başsağlığı mesajı yayınladı!

Manisa Soma’da maden ocağında meydana gelen kazada vefat eden 238 vatandaşımızın vefatı üzerine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bir başsağlığı mesajı yayınladı. Bağcılar Belediyesi'nin tüm programlarını iptal ettiği bildirildi...




Manisa Soma’da maden ocağında meydana gelen kazada vefat eden 238 vatandaşımızın vefatı üzerine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bir başsağlığı mesajı yayınladı. Başkan Çağırıcı, vefat edenler için Cenab-ı Hakk’tan rahmet, yaralılar için acil şifa ve halen madende mahsur durumda bulunan işçilerimizin de yakınlarına sağlıklı kavuşmaları dileğinde bulundu.


Bağcılar Belediyesi olarak yapılması planlanan etkinlikleri iptal ettiklerini ve Bağcılar ilçesi olarak Soma için dua ettiklerini belirten Başkan Çağırıcı’nın taziye mesajı şöyle:

 

“13 Mayıs 2014 tarihinde Soma’da kömür madeninde meydana gelen ve bütün milletimizi derinden üzen kaza sebebiyle hayatını kaybeden 238 vatandaşımıza Cenab-ı Hakk’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyorum.

 

Olaydan yaralı olarak kurtulanların en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmaları ve halen madende mahsur durumda bulunan kardeşlerimizin sağ salim kurtulabilmeleri için dua ediyoruz.


Yaşanan elim olay sebebiyle belediyemiz tarafından daha önceden planlanan tüm programları iptal ettik.

 

BAĞCILAR, SOMA İÇİN DUA EDİYOR

 

Bağcılar Belediyesi olarak İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Müftülüğümüz ile birlikte ilçemizdeki bütün camilerde bu akşamdan itibaren Cumartesi gününe kadar her gün akşam ile yatsı arasında Kur’an-ı Kerim tilaveti  gerçekleştireceğiz.” Soma için Kur’an okuyacak olan  Bağcılarlıların okudukları hatimleri  cami imamlarına bildirmelerini isteyen Çağırıcı, “Cumartesi günü akşam namazı sonrası Bağcılarlı hemşehrilerimizle birlikte Bağcılar Meydanı’nda Kur’an-ı Kerim okuyarak ayrıca bu süre içerisinde okunan tüm hatimlerin de duasını gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı Soma için tek yürek olmaya, Kur’an-ı Kerim okumaya, dua etmeye davet ediyorum.” dedi.


Geri Dön