28 / 04 / 2024

Lokum Evler projesinde ön satışlar çifte indirimle başladı!

Lokum Evler projesinde ön satışlar çifte indirimle başladı!

Lokum Evler'de aldat kira gibi olmayacak Sabiha Gökçen Havaalanı'nın çok yakınında hayata geçirilecek 'Lokum Evler' projesinde ön satışlar çifte indirimle başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 235 bin liradan başlıyor.






Lokum Evler'de aldat kira gibi olmayacak Sabiha Gökçen Havaalanı'nın çok yakınında hayata geçirilecek 'Lokum Evler' projesinde ön satışlar çifte indirimle başladı. Projede lansman öncesine özel yüzde 18'e ek olarak yüzde 12 peşin ödeme avantajı ile fiyatlar 235 bin liradan başlıyor. îbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY İnşaat, Metropolist Yapı ile birlikte imza atacağı projeyi Tuzla'da gerçekleştirecek. Konut ve park alanı dahil olmak üzere 53 dönüm arazi üzerine inşa edilecek proje 2+1 ve 3+1 tip, 722 konuttan oluşuyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Ali Dumankaya, "Kira gibi aidat ödenmeyen bir proje sunuyoruz. 

Daire sakinlerinin günlük hayatın stresinden uzaklaşabilecekleri bir proje" dedi. Metropolist Yönetim Kurulu Başkam Ömer Derbazlar da kullanım alanının maksimum seviyede olacağı bir proje tasarladıklarını söyledi. 



Türkiye Gazetesi



Telefon: 0216 517 9 517

Web: www.lokumevler.com 


Geri Dön