27 / 09 / 2024

Lonjada satışta! Adana'da TOKİ ve Emlak Konut GYO arazisine yeni proje!

Lonjada satışta! Adana'da TOKİ ve Emlak Konut GYO arazisine yeni proje!

Adana'da TOKİ ve Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilen Lonjada projesinde satışlar başladı. İşte Lonjada ile ilgili merak edilenler...




Lonjada projesi,  TOKİ  ve Emlak Konut GYO arazisinde Adana'da Adnan Menderes Bulvarı'nda hayaat geçiriliyor. Projei Mustafa Ekşi, Gaziantep Gold Yapı, Aydur İnşaat ve Muhammed Gümüştaş A.Ş. imzasını taşıyor. 

Az katlı yatay mimarisi ile dikkatleri çeken Lonjada projesinde, 437 adet konut ile 58 adet ticari ünite yer alıyor. Projedeki geniş ve ferah evler, modern tasarımları ve özenle düşünülmüş tüm detaylarıyla eşsiz bir yaşam alanı sunuyor. 

Lonjada projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. 

Lonjada satışta! Adana da TOKİ ve Emlak Konut GYO arazisine yeni proje!

4 BLOK OLARAK YÜKSELİYOR

Lonjada projesinde, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Teraslı ve balkonlu daire seçeneklerinin bulunduğu proje, zemin+5 kat olarak inşa ediliyor. 

Proje, A, B, C ve D blok olacak şekilde 4 blok halinde yükseliyor. A blokta 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar, B blokta 2+1 ve 3+1 konutlar, C blokta 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlar, D blokta ise 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. 

Lonjada satışta! Adana da TOKİ ve Emlak Konut GYO arazisine yeni proje!

LÜKS MAĞAZALAR YER ALACAK

Adana'da TOKİ ve Emlak Konut arazisinde yükselen Lonjada projesinde, yüzme havuzu, fitness salonu, kapalı otopark bulunuyor. Ayrıca, projede lüks mağazaların yer alacağı alışveriş alanları da yer alıyor. 

Akıllı ev sistemlerinin kullanıldığı projede, yeşil alanlar ve geniş sosyal imkanlar bulunuyor. 

Lonjada projesi, Menderes Adası Piknik Alanına, Turgut Özal Bulvarına, Gökkuşağı Eğlence Merkezine,  Adana  Yazlık Polis Evine yakın konumda hayata geçiriliyor. 

Lonjada satışta! Adana da TOKİ ve Emlak Konut GYO arazisine yeni proje!

LONJADA PROJESİNDE KONUT FİYATLARI NE KADAR? 

Lonjada projesinde şu an kaba inşaat yüzde 70 oranında tamamlandı. Projede yer alan konutların fiyatları satış ofislerinden öğrenilebiliyor. 

Web: https://lonjada.com/

Tel: 444 1 701 

Ege Yapı arsa projelerinde dev fırsat! 29 bin 900 bin liradan başlayan taksitlerle!

TOKİ  Ankara  Sincan kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi!


Geri Dön