29 / 09 / 2024

Lüks konutlar APlus fuarında vitrine çıkıyor!

Lüks konutlar APlus fuarında vitrine çıkıyor!

Fuarda,Başkanlığını Nazmi Durbakayım'ın yaptığı Teknik Yapı, Türkiye'de 'ilk'e imza atarak yeni projesini de tanıtacak. Fuarda bir basın toplantısı düzenleyecek olan Teknik Yapı




 
Fuarda, Başkanlığını Nazmi Durbakayım'ın yaptığı Teknik Yapı, Türkiye'de 'ilk'e imza atarak yeni projesini de tanıtacak. Fuarda bir basın toplantısı düzenleyecek olan Teknik Yapı, tanıtacağı yeni projesinin yüzde 25'ni (100 dairesini) fuara özel fiyatlarla satışa sunacak. Samandra bölgesinde hayata geçirilecek Evora isimli projedeki daireleri almak isteyenler, 777 liradan başlayan peşinatları kredi kartıyla ödeyebilecek.

APlus kesime hitap eden lüks konut projelerinin en yenileri, yarın Fulya Fuar Merkezi'nde başlayacak. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı'nda, fuara özel indirim fırsatlanyla birlikte vitrine çıkıyor. 3 gün sürecek fuar aynı zamanda, fuarcılığa yeni ve butik bir anlayış getiren Aşçıoğlu İnşaat'ın yeni yatırımı Fulya Fuar Merkezi'nin de kapılarının ziyaretçilere ilk kez açıldığı fuar olma özelliğini taşıyor. Fuar iki önemli etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Toplam 26 firmanın katıldığı fuar, "Biz de asırlık konutlar yapmalıyız. Kalitede bir adım öne geçmeliyiz" konulu foruma da ev sahipliği yapacak. Moderatörlüğünü Ekonomi Gazetecileri Demeği Başkanı Celal Toprak'ın yapacağı forumda, Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkan Ali Ağaoğlu, Canan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Necati Akyazıa, Onay Grup Yönetim Kurulu Başkan Yunus Aktaş, Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yorumcular Hürriyet Gazetesinden Erkan Çelebi, Sabah Gazetesinden Dilek Güngör, Cumhuriye Gazetesi'nden Murat Gülderen ve Ekonomist Dergisi'nden Okhan Şentürk eşliğinde sunumlarını yapacak. Fuarın ikinci günü ise, moderatörlüğünü CNN Türk'ten Cem Seymen'in yapacağı, Krea Gayrimenkuldeh Hakan Kodal ve Jones Lang LaSalle'den Avi Alkaş'un konuşmacı olacağı "Gayrimenkulde satış stratejileri" konulu bir panel yapılacak.
Bugün

 


Geri Dön