Kent Haberleri

Lüksemburg büyükelçisi: Manisa yatırım için son derece uygun bir şehir!

Büyük elçiler Conzemius ve Trenteseau, bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Manisa' da, Vali Abdurrahman Savaş' ı makamında ziyaret ederek, kent hakkında bilgi aldı....

Lüksemburg'un Ankara Büyükelçisi Arlette Conzemius ve Belçika'nın Ankara Büyükelçisi Marc Trenteseau, Manisa'yı ziyaret etti. 


Büyükelçiler Conzemius ve Trenteseau, bazı temas ve incemelemerde bulunmak üzere geldiği Manisa'da, Vali Abdurrahman Savaş'ı makamında ziyaret ederek, kent hakkında bilgi aldı. 


Lüksemburg'un Ankara Büyükelçisi Conzemius, ziyarette, Manisa’nın, İzmir Çandarlı Limanı'na yakın olması ve yabancı sermayeye kucak açması dolayısıyla yatırım için son derece uygun bir şehir olduğunu dile getirerek, "Bugün yaptığımız görüşmelerden 2014 yılı içinde mutlaka netice alacağız. İstanbul’da yatırım olanakları çok daraldı. Türkiye’de Anadolu aslanı olarak Manisa’yı görüyoruz" diye konuştu. 


Belçika Başkonsolosluğu Brüksel Bölgesi Ekonomi ve Ticaret Ataşesi Sabih Akay ile Lüksemburg Ticaret Derneği üyelerinin eşlik ettiği büyükelçiler, vallilik ziyaretinin arıdından Manisa Belediyesi ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'na da ziyaretlerde bulundu ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikaların temsilcileriyle bir araya geldi. 


AA