Otomobil

‘Lüksün yeni türü’ C serisi Mercedeslerde fiyatlar ne oldu. İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Otomobilin yıldızı Mercedes’in en çok satılan modeli C sınıfı ‘Lüksün yeni türü’ sloganıyla satışa sunuluyor. Sloganı gibi fiyatları da iddialı. İşte Mercedes C serisinin 29 Nisan 2022 fiyat listesi. Otomobilin yıldızı Mercedes Benz ise Yeni C Serisi’nde dinamizmi lüksle harmanlıyor

Mercedes’in tüm modelleri Türkiye’de en çok merak edilen araçlar olma özelliğini taşıyor. Otomobilin yıldızı Mercedes Benz ise Yeni C Serisi’nde dinamizmi lüksle harmanlıyor. Peki sportifliğin ifadesi olan Mercedes C serisinin özellikleri neler ve fiyatı ne kadar. İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Yeni C-Serisi Sedan'da modernlik, lüks ile buluşmuş. 11,9 inç büyüklüğünde dikey bir dokunmatik ekran orta konsolu otomobilin dijital merkezi haline getiriyor.Direksiyon simidi yenilikçi kumanda konseptine sahip. Burmester® 3D surround ses sistemine sahip. Ambiyans aydınlatması ve akıcı süslemeler aracın için ayrı bir hava katıyor.

Azaltılmış çizgiler büyük bir işçilikle ortaya çıkmış kaliteli yüzeylerle buluşuyor. Sonucunda lüks ve sportifliğin doğal bir şekilde birleştiği C serisi ortaya çıkıyor. Dinamik orantılar ve  genişletilmiş bir aks mesafesi ise dikkat çekiyor.

Araç iki parçalı arka aydınlatma grubuna sahip. Bu da C serisini çarpıcı arka tasarıma dönüştürüyor. Artık Mercedes'le özdeşleşen yıldız tasarımına sahip elmas görünümlü ızgara C versiyonunda da öne çıkıyor. Gece Paketi ile aracı özelleştirebiliyorsunuz.

Bu pakette çok sayıda dış mekan elementleri siyah renkte tasarlandı. Bu, araca daha çok sportif özellik katıyor.

Araç içinde akıllı konfor elementleri yükünüzü hafifletiyor. Yol gösterici ENERGIZING Plus paketi, otomobili ayrı bir bir konfor alanına dünüştürüyor.

İşte Yeni Mercedes C serisinin 29 Nisan 2022 güncel fiyatı.

Editörün notu: Bu haber 29 Mart 2022 17.45’de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14,90 TL, euro 15,69 TL, altının gramı ise 922 TL değerinde.

Şimdi kemerlerinizi bağlama zamanı… İşte Subaru XV 28 Nisan 2022 fiyat listesi!

Audi A7 Sportback fiyatları kaç lira?

BMW 2 Serisi fiyatları kaç lira?​​​​​​​