02 / 05 / 2024

Lüleburgaz Belediyesi'nden kira müjdesi!

Lüleburgaz Belediyesi'nden kira müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi koronavirüs salgınında kısıtlanan ya da kapanan kendisine ait işyerlerinden 1-2 ay değil, salgın tamamen geçene kadar kira almama kararı aldı. 



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi koronavirüs salgını geçene kadar kendisine ait olup genelge kapsamında kapatılan ya da kısıtlanan işyerlerinden kira almama kararı aldı. Kararla beraber belediyeye ait işyerlerinde kiracı olup işyeri kapatılan ya da kısıtlanan esnaf, koronavirüs salgını tamamen geçene kadar belediyeye kira ödemeyecek. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Salgının başladığı günden bu güne tüm imkânlarımızla halkımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu zor günleri dayanışma içinde hep birlikte atlatacağız. 1-2 ay değil, salgın geçene kadar kira almayacağız” diye konuştu.

Belediye bu kapsamda sınırlı süre için değil, koronavirüs salgını tamamen geçene kadar kira tutarı almayacak. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Başkan Gerenli, “Koronavirüs salgını tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de derinden etkiledi. Pandeminin ilk günlerinden itibaren vatandaşlarımızın ve esnafımızın bu süreçten olabildiğince az etkilenmesi için, Lüleburgaz Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu anlayış doğrultusunda salgın tamamen ortadan kalkana kadar belediyeye ait olup genelge kapsamında kapatılan veya kısıtlanan işyerlerinden kira almayacağız. Lüleburgaz Belediyesi olarak bu zor günlerde tüm imkânlarımızla halkımızın yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine erteleme!


Geri Dön