İhale

Lüleburgaz'da 17.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, 8 Kasım Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 17 milyon 110 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 15 Mart 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, 8 Kasım Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 17 milyon 110 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 15 Mart 2015 tarihinde gerçekleşecek.


ARSA SATILACAKTIR


Lüleburgaz Belediye Başkanlığından:


1 - İHALENİN KONUSU VE YAPILIŞ ŞEKLİ: Mülkiyeti Lüleburgaz Belediyesi adına kayıtlı aşağıda tapu kayıtları, muhammen bedeli ve geçici teminat miktarı belirtilen arsa 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35(a) maddesi gereği kapalı teklif usulü (artırma) ile satılacaktır.


2 - SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZIN:

İLİ                                          :  Kırklareli

İLÇESİ                                   :  Lüleburgaz

MAHALLE                            :  8 Kasım Mahallesi

ADA                                      :  1286

PARSEL                                :  3

YÜZÖLÇÜMÜ (m2)             :  45.024,23.

CİNSİ                                     :  Arsa

İŞİN NİTELİĞİ                     :  Arsa Satışı

3 - MUHAMMEN BEDEL   :  17.110.000,00.- TL. (onyedimilyonyüzonbin.TL-) + KDV’dir.

4 - İHALE GÜNÜ, SAATİ VE EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ:

İhale 15/03/2016 Salı günü saat 14.30 da Lüleburgaz Belediyesi encümen salonunda encümen huzurunda yapılacaktır.

İhaleye iştirak edeceklerin istenen belgeleri, 15/03/2016 Salı günü en geç saat 12.30 kadar Yazı İşleri Müdürlüğü Tek Masa Hizmet Birimine alındı belgesi karşılığında vermeleri ya da taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatten sonra gelen zarflar değerlendirmeye alınmayacaktır.

5 - ŞARTNAME VE EKLERİNİN NEREDEN VE HANGİ ŞARTLARLA ALINACAĞI:

İhale şartnamesi ile diğer ekleri Lüleburgaz Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Servisinden 250,00.-TL. ( ikiyüzelli.-TL.) bedelle mesai saatleri içinde satın alınabilir.

6 - GEÇİCİ TEMİNAT:

İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler; teklif ettikleri bedelin %3 ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Teklif edilen bedelin %3 ünden az oranda geçici teminat veren isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

Geçici teminatı Türk Lirası olarak Belediyemiz veznesine ya da Vakıflar Bankası Lüleburgaz Şubesi TR 19 0001 5001 5800 7260518955 nolu hesabına yatırılabilir veya süresiz teminat mektubu ya da Devlet Tahvilleri ve Hazine Kefaletine haiz tahvil olarak verilebilecektir.

İhale uhdesinde kalan gerçek veya tüzel kişilere, geçici teminat miktarı teklif ettikleri bedelin %3 oranına tamamlatılacaktır.

7 - İHALEYE KATILMA ŞARTLARI:

7.a - DIŞ ZARF:

7.a.1 - Teklif mektubunu içeren iç zarf

7.a.2 - Geçici teminatın yatırıldığına dair belge

7.a.3 - Şartnamenin alındığına dair makbuz ve ihaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname

7.a.4 - Gerçek kişi olması halinde; nüfus müdürlüğünden onaylanmış nüfus cüzdanı sureti ve ikametgah belgesi, noter tasdikli imza sirküleri

7.a.5 - Vekaleten iştirak ediliyorsa isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname

7.a.6 - Tüzel Kişi olması halinde; mevzuatı gereği tüzel kişinin siciline kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi veya Esnaf Odasından 2016 yılı içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ve faaliyet belgesi, yasal ikametgah

7.a.7 - Teklif vermeye yetkili olduğun gösteren noter tasdikli belge ve imza sirküleri

7.a.8 - Lüleburgaz Belediyesine borcu olmadığına dair belge (ihale ilan tarihinden sonra alınmış)

7.a.9 - İsteklilerin ortak girişimi olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesi

7.a.10 - 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge.

7.b - DIŞ ZARFIN KAPATILMASI

Yukarıda belirtilen belgeler ve iç zarf, dış zarfın içine konularak üzerine isteklinin adı soyadı, ünvanı, adresi, ihalenin konusu yazılarak kapatılacaktır. Zarfın yapıştırıldığı yer kaşe/mühür ve imzalı olacaktır.

7.c. İÇ ZARF

7.c.1 - Teklif Mektubu

Teklif mektupları muhammen bedelden az olmamak üzere şartname ekindeki örneğine uygun olarak hazırlanacaktır. Bunların istekliler tarafından imzalanması ve bu şartname ile eklerinin tamamen okunup kabul edildiğinin belirtilmesi, teklif edilen tutarın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti veya düzeltme bulunan teklifler red olunarak hiç yapılmamış sayılır.

7.d - İÇ ZARFIN KAPATILMASI

Teklif mektubu iç zarfa konularak zarf kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olan açık adresi yazılacaktır. Zarfın yapıştırıldığı yer kaşe/mühür ve imzalı olarak dış zarfın içerisine konulacaktır.

8 - İhale Komisyonu 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 29. maddesi uyarınca ihaleyi yapıp yapmamakla serbesttir.

İlan olunur.