Yeni Projeler

Luna Dragos konut projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim fırsatı! 

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 689 konut, 55 adet ise ticari ünite hayata geçecek. İşte detaylar...

Luna Dragos projesi Batı Birikim Gayrimenkul imzasıyla Maltepe'de yükseliyor. Satışa çıkan konut ptojesinin teslimlerinin Mayıs 2025'te yapılması planlanıyor.

İstanbul’un en güzel sahil şeridi ile kentin kalbinin attığı dünyaca ünlü markalara ve restoranlara ev sahipliği yapan Bağdat Caddesi’ne olan yakınlığıyla Luna Dragos yatırımcılarına kaçırılmayacak bir fırsat sağlıyor.

İstanbul Maltepe'de hayata geçen Luna Dragos, özel mimarisi ve konfor anlayışı ile dikkat çekiyor. Proje, toplam 13 bin 500 metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor. Luna Dragos projesinde toplam 689 adet konut ile 55 adet dükkan yer alıyor. 

Luna Dragos projesinde 1+1 ve 2 +1 2 farklı şekilde konut tipleri bulunuyor.

1+1 konutlar net 55,5 metrekare olurken, 2+1 konutlar ise net 73 metrekaredir.

Anadolu Yakasının en prestijli bölgelerinden birinde konumlanan  Luna Dragos, sahip olduğu açık hava alışveriş caddeleriyle tek bir asansörle tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz konforu, yine yürüme mesafesinde yer alan prestijli alışveriş merkezleri, okullar, hastaneler ile daha da zenginleştiriyor.

Konumuyla oldukça dikkat çeken proje, Cengiz Aytmatov Parkı'na, Tarhan Kolejine yürüme mesafesinde, Maltepe Park Avm'ye 350 metre, Esenkent Metro istasyonuna 700 metre, Cumhuriyet parkına 200 metre, cevizli Marmara'ya 2 kilometre, Maltepe Adalar İskele 'ye 3,5 kilometre, Hızlı Tren İstasyonu (Pendik) 9,5 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 9,5 kilometre, Pendik İDO İskelesi'ne 11 kilometre, Avrasya Tüneline 16 kilometre, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na 18 kilometre, ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 18 kilometre, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 2 dakika, Maltepe Sahil'e 2,5 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 689 konut, 55 adet ise ticari ünite hayata geçecek. 

Ödeme kolaylığı sağlayan projede, peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanırken, yüzde 50 peşin ödemelerde ise 12 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Söz konusu projede 1+1 başlangıç fiyatı 5 milyon 43 bin TL, 2+1 konut tiplerinde başlangıç fiyatı ise 7 milyon 628 bin 881 TL.