Yeni Şirketler

Lux Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lux Danışmanlık Hizmetleri  Limited Şirketi Başakşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Gözde Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Lux Danışmanlık Hizmetleri  Limited Şirketi Başakşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Gözde Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Lux Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak 7-Konusuyla ilgili olarak ve diğer ticari konularda yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine teknik ve idari danışmanlık hizmetleri vermek. 8-Özel sağlık kuruluşlarıyla ikili anlaşmalar yaparak yurt dışından sağlık amaçlı turizm faaliyetlerinde bulunmak. 9-Her türlü kozmetik malzemelerin alımı satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak 10-Her türlü ticari emtianın yurt içi ve yurt dışında satış ve pazarlamasını yapmak, satış ve pazarlamaya aracılık etmek.
Adres: Z.GÖKALP MAH.SÜLEYMAN DEMİREL BUL.THE OFFICE BLOK NO.7E/34 BAŞAKŞEHİR