Proje Güncel

Luxera Bahçe Port'ta yüzde 35 peşinat 24 ay vade fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  yüzde 35 peşinat 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Luxera Bahçe Port projesinde konut fiyatları ne kadar? Luxera Bahçe Port'ta hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

uxera Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Bahçe Port projesinde yüzde 35 peşinat 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Arnavutköy Millet Bahçesi’ne komşu olarak yükselen Luxera Bahçe Port projesinde toplam 110 adet daire ve 32 ticari ünite bulunuyor. Luxera imzası taşıyan ve 2 blok halinde yükselen Luxera Bahçe Port projesi 6 kattan oluşuyor.

 Üç tarafı ormanla çevrili Arnavutköy’de, vadi içerisine konumlanan Luxera Bahçe Port projesi 1+1’den 6+1‘e kadar 6 farklı daire tipleri sosyal alanları ve konumu ile konut almak isteyenlerin ilgisini çekiyor. 

 

LUXERA BAHÇE PORT PROJESİ LOKASYON BİLGİSİ!

İstanbul’un yeni gözdesi Arnavutköy’ün merkezinde yükselen Luxera Bahçe Port projesi, İstanbul Havalimanı’na 10 dakika mesafede konumlanırken İstanbul Havalimanı’na 10, Kuzey Marmara otoyoluna 5 ve TEM otoyoluna 15 dakika mesafesinde konumlanıyor.

Luxera Bahçe Port, Hemen yanında bulunan Arnavutköy Millet Bahçesi’nin özenle tasarlanmış sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor.

Projeye komşu olan ve geniş bir yeşil alana yayılan Millet Bahçesi’nin tüm imkân ve ayrıcalıkları ile vatandaşlara kolaylık sağlıyor. 

LUXERA BAHÇE PORT PROJESİ SOSYAL ALANLARI!

Luxera Bahçe Port projesi sosyal alanları olarak da dikkatleri üzerine çekiyor. Rekreasyon Alanları, Bisiklet Yolları, Yaya Köprüleri, Çocuk Parkları, Spor Alanları, Seyir Terasları, Sosyal Tesis, Millet kütüphanesi, Piknik Alanları, Yürüyüş Parkuru,  Meydan, Gölet gibi sosyal alanlar bulunuyor. 

BAHÇE PORT PROJESİ'NDE KONUT FİYATLARI NE KADAR? 7 MAYIS 2024 KONUT FİYAT LİSTESİ

İnşaat aşamasının devam ettiği prpje Eylül 2024'te teslim edilmesi hedefleniyor. Bahçe Port projesinde firma bünyesinde yüzde 35 peşinat vade farksız 24 ay vade ile ödeme kolaylığı sağlıyor.

1+1'den 6+1'e kadar 6 farklı tipte konutların yer aldığı projede konutların fiyatları 6 milyon 250 bin liradan başlıyor.

WEB:https://www.luxerabahceport.com/

TEL:444 34 35

Luxera Towers'ta yüzde 35 peşinat 24 ay vade avantajıyla! Teslimler Haziran 2025'te!

Luxera projelerinde yüzde 35 peşinatla 24 ay vade farksız taksit!