28 / 10 / 2024

Luxera Nevbahar Life'ta 2+1'ler peşin 7 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Luxera Nevbahar Life'ta 2+1'ler peşin 7 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Luxera Gayrimenkul

Proje: Luxera Nevbahar Life

Luxera GYO, tarafından  Kayaşehir’de yatay mimarisiyle inşa edilen Luxera Nevbahar Life'ta 2+1'ler peşin 7 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.




Luxera GYO, Başakşehir-Kayaşehir lokasyonunda hayata geçirmekte olduğu  Luxera Nevbahar Life  projesindeki  2+1'ler peşin 7 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

Toplam  18 bin metrekarelik büyüklüğüyle az katlı 7 bloktan oluşan Luxera Nevbahar Life’ta, site sakinlerine maksimum konfor, sonsuz huzur sunuyor.

Yatay mimari konseptinin en başarılı örnekleri arasında yer alan  Luxera Nevbahar Life  projesi, 116 metrekare ile 260 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinden meydana geliyor. Az katlı ve çevreyle uyumlu tasarıma sahip olan Luxera Nevbahar Life, geniş peyzaj alanlarıyla da öne çıkıyor.

LUXERA NEVBAHAR LİFE SOSYAL DONATILAR!

Proje kapsamında çocuk oyun alanları, fitness merkezi, basketbol sahası, yürüyüş parkurları ve sosyal aktivite alanlarıyla birlikte çok sayıdadükkan, proje ve bölge sakinlerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlandı.

Luxera Nevbahar Life ta 2+1 ler peşin 7 milyon 500 bin TL den başlayan fiyatlarla!
LUXERA NEVBAHAR LİFE NEREDE?

İstanbul’da değeri her geçen gün yükselen Başakşehir-Kayaşehir’de konumlandırılan Luxera Nevbahar Life, cazip lokasyon avantajıyla dikkat çekiyor.

Kayaşehir Şamlar Tabiat Parkı’na 5 dakika, Kayaşehir metrosuna 750 metre ve Başakşehir Millet Bahçesi’ne 12 dakikalık mesafede konumlandırılan proje, sahip olduğu dinamikler ve cazip ödeme fırsatlarıyla öne çıkıyor.

LUXERA NEVBAHAR LİFE KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Luxera Nevbahar Life ta 2+1 Daireler Peşin 7 milyon 500 bin TL den başlayan fiyatlar veya 2 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade farksız ödeme seçenekleriyle konut almak isteyenlere fırsatlar sunuyor. 
 

Luxera Nevbahar Life'ta yüzde 30 peşin, 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Luxera Nevbahar Life projesinde teslime özel peşinde yüzde 25 indirim fırsatı!

projeye sor



Geri Dön