Yeni Projeler

Luxera Nevbahar satışa çıktı! Yeni proje!

Luxera Gayrimenkul'ün merakla beklenen yeni projesi Luxera Nevbahar projesinde satışlar başladı. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. İşte Luxera Nevbahar projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...jpg" />Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Luxera Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Luxera Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı.

Luxera Gayrimenkul'ün merakla beklenen yeni projesi yatırımcıların gözde bölgeleri arasında yer alan İstanbul Kayaşehir'de inşa ediliyor. 

Luxera Nevbahar adıyla yükselecek olan Luxera Gayrimenkul'ün yeni projesinde satışlar başladı. 

Peki Luxera Nevbahar projesinde fiyatlar ne kadar? Luxera Nevbahar'da kaç konut var? İşte Luxera Nevbahar projesiyle ilgili merak edilen detaylar...

Luxera Gayrimenkul Luxera Nevbahar projesi 22 bin 900 metrekare arsa alanına sahip. 15 blok olarak yükselen projede 13 kule konut 2 blok ise çarşı olarak tasarlandı.

Lokasyonuyla dikkat çeken Luxera Nevbahar projesi, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'a, TEM otoyoluna, İstanbul Havalimanı'na, metro hattına ve Kayaşehir Millet Bahçesi'ne yakın konumda inşa ediliyor. 

200'den fazla residence daire ve çarşıya yer verilen Luxera Nevbahar projesinde otopark, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 

Peki Luxera Nevbahar projesinde fiyatlar ne kadar? Luxera Nevbahar'da kaç konut var? İşte Luxera Nevbahar projesiyle ilgili merak edilen detaylar...

Teraslı ve bahçeli konutların yer aldığı Luxera Nevbahar projesinde 9 farklı tipte konuta yer veriliyor. Luxera Nevbahar kapsamındaki konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Luxera Nevbahar fiyat listesi
Luxera Nevbahar fiyat listesi kapsamında minimum fiyatın 321 bin 228 dolar olduğunu söyleyebiliriz. 

http://www.luxeranevbahar.com/
Telefon :444 34 35
 

Luxera Nevbahar 12 soruda tüm detaylarıyla!

Luxera Towers projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Luxera Towers nerede?