30 / 06 / 2024

Luxera, SPK'dan GYO izni aldı!

Luxera, SPK'dan GYO izni aldı!

Luxera, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) iznini aldı. Luxera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş yaptığı açıklamada  SPK'dan aldıkları GYO onayının şirketin büyüme potansiyelini artıracak önemli bir adım olduğunu dile getirdi.



Başlattığı 'Tam Zamanı' kampanyasıyla dikkat çeken Luxera, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) iznini aldı.

Luxera tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, SPK'dan dönüşüm izni alan Luxera, gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüştü ve Luxera GYO oldu.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada görüşleri yer alan Luxera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan aldıkları gayrimenkul yatırım ortaklığı onayının şirketin büyüme potansiyelini artıracak önemli bir adım olduğu dile getirdi.

Açıklamasında Luxera olarak kuruldukları ilk günden itibaren "ulaşılabilir lüks" anlayışıyla müşterilere önemli fırsatlar sunduklarını dile getiren Luxera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, "Konut kredilerinin yüksek maliyetli olduğu bu dönemde biz şirket olarak konut sahibi olmak isteyenler için hazırladığımız 'Tam Zamanı' kampanyasıyla Luxera Nevbahar, Luxera Towers, Luxera Bahçeport ve yeni projemiz Luxera Nevbahar Life projelerimizde vade farksız ödeme seçenekleri sunuyoruz." dedi.

Luxera, SPK dan GYO izni aldı!

Yaptığı açıklamada Luxera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak yeni yatırımlar için planlamalarına devam ettiklerine değinen Luxera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, gelecek dönemde mega kent İstanbul'un kıymetli noktalarında proje üretmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Luxera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş açıklamasında çok sayıda projeyi tamamlayıp sahiplerine teslim etmiş bir şirket olarak ellerini taşın altında koyduklarını kaydederek, "Hazırladığımız kampanyayla konut sahibi olmak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuyoruz dedi." dedi.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Luxera, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere bugüne kadar 2 bin 500 konutla beraber pek çok ticari alanı tamamladı.

Luxera'nın İstanbul Başakşehir'de Luxera Nevbahar ve Luxera Nevbahar Life, Güneşli'de Luxera Towers, Arnavutöy'de Luxera Bahçeport ve ismiyle devam eden aktif projeleri bulunuyor. Ayrıca paylaşılan detaylara göre şirket, projelerinde vade farksız ödeme alternatifleriyle yeni bir konut sahibi olmak isteyenlere cazip imkanlar sunuyor. 

Luxera Bahçelievler, Luxera Güneşli, Luxera Residence ve Luxera Meydanda şirketin yurt içinde tamamladığı projeler arasında bulunuyor. 

 

Motorine zam, LPG'ye indirim! Akaryakıt fiyatları resmen değişti!

İnşaat mühendisinden çarpıcı açıklamalar! Küçükçekmece'deki bina neden çöktü?

Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki gerilim artıyor!


Geri Dön