27 / 04 / 2024

Luxera'dan mart ayına özel seçili projelerde vade farksız ödeme avantajı!

Luxera'dan mart ayına özel seçili projelerde vade farksız ödeme avantajı!

Firma: Luxera Gayrimenkul

Proje: Luxera Nevbahar

Luxera Gayrimenkul mart ayına özel dönüşü muhteşem olacak fırsatını duyurdu. Luxera'nın en değerli projelerinde yüzde 25'e varan indirim ve vade farksız ödeme kolaylığı devam ediyor.



Luxera Gayrimenkul'de mart ayına özel satışlar başladı. 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak kampayanda  Luxera'nın seçili projelerinde yüzde 25'e varan indirim fırsatı ve firma bünyesinde ödeme kolaylığı olarak vade farksız ödeme avantajları yer alıyor.

MART AYINA ÖZEL VADE FARKSIZ ÖDEME KOLAYLIĞI!

Luxera Gayrimenkul'un seçili projelerinde yüzde 25'e varan indirim fırsatı ve vade farksız ödeme avantajları yer alıyor.Aynı zamanda, Luxera Nevbahar Mayıs ayında, Luxera Bahçe Port Ağustos ayında teslim edilecek.

LUXERA NEVBAHAR PROJESİ!

Luxera Nevbahar İstanbul Kayaşehir'de hayata geçiliyor. Luxera Nevbahar projesinde  teraslı ve bahçeli konutların konumlandığı 3 farklı tipte konuta yer veriliyor.  Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor.  Luxera Gayrimenkul Luxera Nevbahar projesi 22 bin 900 metrekare arsa alanına sahip, 15 blok olarak inşa ediliyor. Proje, 13 kule konut 2 blok ise çarşı olarak tasarlandı.

Luxera dan mart ayına özel seçili projelerde vade farksız ödeme avantajı!

LUXERA BAHÇE PORT PROJESİ

Arnavutköy Millet Bahçesi’ne komşu olarak hayata geçen Luxera Bahçe Port projesinde toplam 110 adet daire ve 32 ticari ünite yer alıyor.

Üç tarafı ormanla çevrili Arnavutköy’de, vadi içerisine konumlanan Luxera Bahçe Port projesi 1+1’den 6+1‘e kadar 6 farklı daire tipleri sosyal alanları ve konumu ile konut almak isteyenlerin dikkatini çekiyor. 

Luxera imzası taşıyan ve 2 blok halinde yükselen Luxera Bahçe Port projesi 6 kattan oluşuyor.

WEB:https://www.luxerabahceport.com/

TEL:444 34 35

Luxera Nevbahar Kayaşehir'de mart ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Luxera Bahçe Port'ta yılın ilk kampanyası! 48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla!

projeye sor



Geri Dön