27 / 09 / 2024

Luxera'nın dört projesinde 18 ay vade farksız taksit fırsatıyla!

Luxera'nın dört projesinde 18 ay vade farksız taksit fırsatıyla!

İstanbul'un yatırım değeri yüksek projeleri Luxera Bahçe Port, Luxera Towers, Luxera Nevbahar ve Luxera Nevbahar Life ta kaçırılmayacak fırsatlarla satışlar devam ediyor.




İstanbul'un yatırım değeri yüksek zamansız projelerinden Luxera Bahçe Port, Luxera Towers, Luxera Nevbahar ve Luxera Nevbahar Life ta kaçırılmayacak fırsatlarla ev sahibi olma şansı sunuluyor. Bu dört proje için geçerli olan kampanyada 18 ay vade farksız ödeme seçenekleri ve 60 ay yüzde 1.99 vade oranlı ödeme planları sunuluyor.

LUXERA BAHÇEPORT PROJESİ!

İstanbul Havalimanı’na çok yakın bir lokasyonda konumlandırılan Luxera Bahçeport projesi, bölgedeki 300 bin metrekarelik büyüklüğe sahip Millet Bahçesi’nin tam merkezinde yer alıyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerinin yer aldığı proje toplamda 110 konutla beraber tüm ihtiyaçlara yanıt verecek 24 ticari birimden meydana geliyor.

Havalimanına yakınlığı ve Millet Bahçesi’nin Havalimanına yakın konumuyla Luxera Bahçeport önemli bir prim potansiyelini de elinde bulunduruyor.

Luxera nın dört projesinde 18 ay vade farksız taksit fırsatıyla!

LUXERA TOWERS OCAK 2025'TE TESLİM!

İstanbul’da, Basın Ekspres Yolu’nun yanı başında konumlandırılan ve yüksek lokasyon değeriyle öne çıkan Güneşli’de yükselen Luxera Towers, eşsiz mimarisi ve alternatif konut seçeneklerine sahip.

Toplamda 368 daire ve 83 ticari birimin yer aldığı Luxera Towers, 17 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılıyor. Yaşamın Ocak 2025 tarihinde başlayacağı Luxera Towers, 1+1 ve 3+1 olmak üzere iki tip konuttan oluşuyor

LUXERA NEVBAHAR!

Başakşehir-Kayaşehir’de konumlandırılan Luxera Nevbahar, Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı noktası ve metroya 800 metrelik yakınlığıyla benzersiz bir yaşamın kapılarını aralıyor.

22 bin metrekarelik arsada 200 konut ve 12 ticari birim şeklinde hayata geçirilen Luxera Nevbahar’da en küçük daire 2+1 olarak tasarlanırken 3+1 ve 4+1 alternatifleri de müşterilerin sunuluyor.

Luxera nın dört projesinde 18 ay vade farksız taksit fırsatıyla!

LUXERA LİFE PROJESİ 

Luxera GYO tarafından Kayaşehir bölgesinde hayata geçirilmekte olan Luxera Nevbahar Life, bölgedeki en yeni proje olarak dikkat çekiyor.

Kayaşehir Şamlar Tabiat Parkı’na 5 dakika, Kayaşehir metrosuna 7 dakika ve Başakşehir Millet Bahçesi’ne 12 dakikalık mesafede konumlanıyor.

2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinden meydana gelen Luxera Nevbahar Life, az katlı mimarisi ve geniş peyzaj alanlarıyla öne çıkıyor. 

Luxera Bahçe Port ve Luxera Nevbahar Life'taki dükkanlar satışa çıktı!

Luxera GYO'dan dev kampanya! Luxera Nevbahar, Luxera Bahçeport ve Luxera Towers projelerinde 60 ay vade fırsatı!

Geri Dön