27 / 04 / 2024

M1 Merkez Adana AVM'de 23 Nisan coşkuyla kutlandı!

M1 Merkez Adana AVM'de 23 Nisan coşkuyla kutlandı!

Günboyu özel sahne showları, müzik dinletileri, çeşitli yarışmalar,sürpriz hediye kazanma imkanları, palyaço, yüz boyama, resim yapma gibi interaktif etkinlikler çocukların ve ailelerin katılımıyla yapıldı.



Sabancı Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları hayvan kostümleri ile gerçekleştirdikleri gösteri çok beğenildi. Gösteri sonrasında özel kostümlerle AVM içerisinde dolaşarak çocuklarla resim çekildi ve yüz boyama yapıldı. Şakir Paşa İlköğretim Okulu’nun Mehter takımının gösterisi büyük beğeni kazandı. Media Markt işbirliği ile gerçekleştirilen XBOX turnuvası çocukların çok ilgisini çekti.YKM Mağazası vitrin camını çocukların boyaması için ayırdı ve bu sırada çekilen resimler çerçeve içerisinde ziyaretçilere hediye edildi. Ayrıca gün içerisinde tüm ziyaretçilere 3.000 adet Türk Bayrağı dağıtıldı.


XBOX ALANINDA ÖZEL YARIŞMA… AİLELER + ÇOCUKLAR


Aynı gün Media Markt Mağazası işbirliğiyle son derece özel bir yarışma programı da gerçekleştirildi. XBOX alanında aileler çocuklarıyla birlikte çok farklı bir oyuna katılıp küçük yarışmalarda hem eğlenip hem sürpriz hediyeler kazandılar.


M1 Merkez  Adana  AVM Müdürü Yalçın Öz;”23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Hayatın Merkezi’nde Adana Biltest Okulları ve ayrıca Media Markt ile işbirliği yaparak çok farklı, anlamlı ve eğlenceli bir gün yaşandı. Yarınımızı emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Bayramı’nı coşkuyla geçirmeleri bizleri daima mutlu etmektedir.  Çocuklarımızı ve ailelerini 23 Nisan günü M1 Merkez Adana AVM’de ağırlamaktan onur duyduk” dedi.



Geri Dön