21 / 09 / 2024

M1 Merkez Konya AVM’de klasik otomobil hayranları buluştu!

M1 Merkez Konya AVM’de klasik otomobil hayranları buluştu!

Konya'da inşa edilen M1 Merkez Konya AVM’de Bugüne kadar Türkiye’de yapılan en büyük sergilerden biri “Eskimeyen Otomobiller Sergisi” gerçekleştirildi. M1 Merkez Konya AVM’de klasik otomobil hayranları buluştu...




Bugüne kadar Türkiye’de yapılan en büyük sergilerden biri “Eskimeyen Otomobiller Sergisi” M1 Merkez Konya AVM’de gerçekleşti. Konya ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen yaklaşık 150 klasik otomobil M1 Merkez Konya AVM’de ziyaretçileriyle tanıştı. 

M1 Merkez Konya AVM; bu etkinlikte Antika Otomobil Federasyonu Başkanı Cengiz Arsay ile  Ankara  Klasik Otomobilciler Derneği ve Antalya Antika ve Klasik Otomobilciler Dernekleri’nden gelen katılımcılara ev sahipliği yaptı. M1 Merkez Konya AVM; Konya, İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Bursa, Manisa, Kayseri, Isparta gibi farklı illerden klasik otomobilleriyle gelen geniş bir konuk listesini ağırladı. 

M1 Merkez Konya AVM’de sergilenen 1948-1980 yılları arasında üretilen birbirinden özel, çoğunluğu Amerikan, Alman ve yerli otomobil klasikleri Konyalılar ve çevre illerden gelen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü… Sergide Chevrolet, Mustang, Mercedes, Murat 131, Murat 124, Camaro, Buick, Volkswagen gibi modeller sergilendi. 

M1 Merkez Konya AVM Müdürü Nuri Şener: “Hayatın Merkezi’nde Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen kıymetli konuklarımız ve ziyaretçilerimizle yine çok özel bir etkinlikte zamanda yolculuk yaptık. Bundan sonra devam edecek farklı etkinliklerimize de tüm dostlarımızı bekliyoruz.” diyor.  




Geri Dön