18 / 05 / 2024

Ma Enterprıse Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ma Enterprıse Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Başbuğ Kemal Özgeç tarafından kuruldu. 



Ma Enterprıse Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Başbuğ Kemal Özgeç  tarafından kuruldu. 

Ma Enterprıse Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- Yurt içi ve yurt dışında ithalat ve ihracat yaparak gemi malzemeleri, gemi elektronik ve mekanik malzeme ve yedek parçaları alım satım işlerini yapmak. B- Genel inşaat malzemeleri, demir, çelik, beton, kimyevi madde ve gazbeton gibi ürünleri yurt içi ve yurt dışında ithalat ve ihracatını yapmak, bunları toptan ticaretini gerçekleştirmek. C- Bir ülkeden başka bir ülkeye, transit ticaret kapsamında iş ve işlemler yapmak; elektrik, elektronik, inşaat malzemesi, makineler, makine yedek parçaları ve ekipmanların transaferini yapmak, bunlara aracılık ederek komisyon elde etmek ve bu ürünleri kendi bünyesinde alıp satmak, ihraç ve ithal etmek veya transit ticaretini gerçekleştirmek. D- Yurt içi ve yurt dışında diğer inşaat malzemelerinin toptan ticareti, ithalatı ve ihracını yapmak veya transfer ticaretini yapmak.


Geri Dön