Kent Haberleri

Maaş promosyonlarında EYT depremi geliyor! Tam 15 bin TL... EYT'liler hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın!

EYT banka promosyon ödemeleri merakla araştırılıyor ve sık sık gündem oluyor. Maaş promosyonlarında EYT depremi geliyor! Tam 15 bin TL... EYT'liler hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın! Meclis'ten geçen EYT düzenlemesi ile prim günü ve sigortalılık süresini tamamlayan 2 milyonu aşkın vatandaş emekli olabilecek

EYT banka promosyon ödemeleri merakla araştırılıyor ve sık sık gündem oluyor. Meclis'ten geçen EYT düzenlemesi ile prim günü ve sigortalılık süresini tamamlayan 2 milyonu aşkın vatandaş emekli olabilecek. 

Bankalar arasındaki promosyon yarışı Temmuz 2022 emekli zammı sonrasında hız kazanmıştı. EYT düzenlemesinin ardından yeni kampanyalar gündeme gelmeye başladı.

EYT banka promosyonu, Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinin Meclis'ten geçmesinden sonra merak edilmeye başlandı. 3 sene boyunca maaşını bankadan alma taahhüdü veren, emekliliğe hak kazanan 2 milyon 250 bin kişi, EYT banka promosyonundan faydalanabilecek. 

Maaş promosyonlarında EYT depremi geliyor! Tam 15 bin TL... EYT'liler hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın!

Habertürk'ün aktardığına göre; Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT'lilerin ilk maaş tarihine ilişkin açıklamalarda bulundu ve "Mart ayında EYT'li kardeşlerimiz maaşlarını alacak" diye konuştu. 

Yeni emekli olan bir vatandaş; ilk maaşını aldığı banka ile ya da başka bir banka ile sözleşme yaparak üç senelik taahhüt süresini başlatabiliyor. EYT emeklileri de aynı koşullarla maaş promosyonu alabilecek.

Bankaların emeklileri kendi bankasına çekmek amacıyla promosyon tutarlarını artırabileceği gündemde. EYT'liler en yüksek promosyon ödemesi yapan kurumları SGK'da seçebilecek. 

Maaş promosyonlarında EYT depremi geliyor! Tam 15 bin TL... EYT'liler hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın!

20 BİN LİRA PROMOSYON İDDİASI 

Show Haber'de yayınlanan habere göre; EYT düzenlemesi ile, ilk etapta 2 milyonu aşkın vatandaşa emekli olma hakkı sunuldu. 

Bankalar emekli promosyon ödemeleri için rakamı 10 bin liraya kadar çıkartmıştı. 

EYT ile birlikte 20 bin liraya kadar yükselmesi öngörülen banka maaş promosyonunda tavan fiyat da güncellendi. Bankalar, 7 bin 500 lira ile 15 bin lira arasında promosyon ödemesi yapabilecek. EYT banka promosyonunda tavan fiyatı 15 bin Türk Lirası'na kadar çıkacak.
 
EYT düzenlemesi sonrasında emeklilik hakkı elde eden vatandaşlar, ilk ödemelerini alacakları banka ve şubesini e-Devlet'ten veya emeklilik işlemleri esnasında SGK'dan tercih edebilecek. Bu şekilde EYT'lin emekli maaşını tercih ettiği bankadan alacak. 

EYT kanununun çıkmasından sonra ilk maaşı yatan emeklilierin en az 3 gün beklemesi gerekli. EYT banka promosyonlarının ne zaman verileceğine ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Tam 5 bin işletmeye müthiş haber! Sıfıra yakın faizle KOBİ başına 2,5 milyon TL kredi veriliyor!

e-Devlet'ten başvuranlar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı 2023 ödemelerini peş peşe duyurdu! Hesaplara yatırılan bu paraları duyanlar bayram etti! Aman kaçırmayın