04 / 05 / 2024

Maaş promosyonlarında yüzde 188’lik zam! İşte 2022 polis maaş promosyonu! Promosyona dair her şey bu haberde

Maaş promosyonlarında yüzde 188’lik zam! İşte 2022 polis maaş promosyonu! Promosyona dair her şey bu haberde

Polis maaş promosyonları belli oldu mu? Polis maaş promosyonu 2022 kaç lira ödenecek? İşte 2022 yılı polis maaş promosyonu ile ilgili merak edilen her şey...



Emniyet Genel Müdürlüğü’nün polis maaş promosyonları ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada "Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalanmış ve 104 liradan 300 liraya çıkarak % 188 artış sağlanmıştır" cümleleri kullanıldı. 

Habertürk'ün aktardığına göre ise EGM maaş promosyonu ile ilgili olarak yapmış olduğu son açıklamasında, "Protokolde ısrar ile anlamamazlıktan gelinen bir nokta da promosyon ödemesinde her altı ayda bir memur maaş zammı oranında artış yapılacak oluşudur. Yani 300 lira sabit bir rakam değildir" cümleleri kullanılırken bunun Türk Polis Teşkilatı’nın tarihindeki en yüksek promosyon ödemesi olduğu kayıtlara geçti.

"Promosyon ödemelerindeki memur maaş zammı şeklindeki artış, 2023 senesinin ocak ayından itibaren geçerli olacaktır" şeklinde ifadeler kullanılan açıklamada 2022 senesinde memur maaşlarında ortaya çıkan yeni durum ile beraber, Vakıfbank ile yeniden görüşmelerin olduğunun ve bu görüşmelerin sürdüğüne vurgu yapıldı.

Emniyet-Sen Genel Başkanı Sezer, polis maaş promosyonu ile ilgili olan açıklamasında, "En az 50 bin TL promosyon ödenmeli ve paranın tamamı ise peşin olarak ödenmeli" denildi ve yeni bir anlaşma istediklerini aynı zamanda Emniyet Genel Müdürlüğü’nün hala taleplerini anlamadığını dile getirdi. Emniyet-Sen Genel Başkanı Sezer taleplerini şu şekilde duyurdu:

1- Bütün il ve ilçelerin sözleşmeleri revize edilmeli,

2- Sözleşme süresi üç yıl olmalı,

3- En az 50.000 TL promosyon ödenmeli,

4- Paranın tamamı peşin şekilde olarak ödenmeli.

Maaş promosyonlarında yüzde 188’lik zam! İşte 2022 polis maaş promosyonu! Promosyona dair her şey bu haberde

Tapuda yeni dönem başlıyor! Ev alacak satacak herkes buraya! Resmen değişti

Emeklilere yeni yıl zammı! Hangi emeklinin maaşı ne kadar olacak? Tek tek belli oldu

Dolarda son dakika! Sadece 10 gün kaldı! 1 dolar bile artık kıymetli


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön