28 / 04 / 2024

Maaşı duyan her şeyi bırakıyor, başvuru yapmaya gidiyor! 40 bin TL maaşla KPSS şartsız personel alınacak!

Maaşı duyan her şeyi bırakıyor, başvuru yapmaya gidiyor! 40 bin TL maaşla KPSS şartsız personel alınacak!

Maaşı duyan hemen her şeyi bırakıyor, bu iş ilanı için başvuru yapmaya gidiyor. Tam 40 bin TL maaşla KPSS şartsız personel alınacak. Hemen detaylara bakın...



Son dönemlerde artan hayat pahalılığı sebebiyle insanlar yüksek maaşlı işlere yönelmeye devam ediyor. Fakat yüksek maaşlı bir iş bulmak ne yazık ki o kadar da kolay değil. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu kapsamda yeni yayımlanan bir iş ilanı da duyanlarıoldukça sevindirdi.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, büyük bir istihdam fırsatı sağlayan o kurum tam 40 bin Türk Lrası maaşla personel alımı yapacağını açıkladı.

TAM 40 BİN TL MAAŞLA PERSONEL ALINACAK

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, TÜRKSAT, bünyesinde çalışacak nitelikli personeller için alım yapacağını açıkladı. Paylaşılan detaylara göre, KPSS şartı da aramayan söz konusu kurum, 40 bin Türk Lirası maaş verileceğini açıkladı. Başvuruların 18 Ekim tarihine kadar devam edeceği personel alımı için BT Veri Tabanı Uzmanı, Yapı İşleri Destek Personeli ve UH Veri Haberleşme Sistemleri pozisyonları için eleman alınacak.

Maaşı duyan her şeyi bırakıyor, başvuru yapmaya gidiyor! 40 bin TL maaşla KPSS şartsız personel alınacak!

Yine verilen bilgilere göre, yeni çalışanları ile sahasını genişletmeyi sürdüren TÜRKSAT, toplam olarak 112 personel alımı yapacağını açıkladı. Ayrıca yine verilen detaylara göre, bu doğrultuda Yapı İşleri Destek Personeli pozisyonu için 1, BT Veri Tabanı Uzmanı pozisyonu için 1, UH Veri Haberleşme Sistemleri pozisyonu için ise 4 personel alımı gerçekleştirilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre söz konusu kurum, başvurular için KPSS şartı aramıyor. Ayrıca diğer bir taraftan en çok üç farklı başvuru yapılabilirken, adaylar yanlış veya eksik belge teslim ederse başvuruları da geçersiz olacak.

Yine verilen bilgiye göre söz konusu iş ilanı içim başvuru yapmak isteyenler ise TÜRKSAT resmi internet sitesi üzerinden kariyer sayfasına girip iş ialanı için başvuru yapabilir.

BAŞVURU İÇİN HANGİ BELGELER İSTENİYOR?

-Yabancı dil puanı maddesine uygun yabancı dil belgesi ya da öğrenim dilinin yüzde 100 İngilizce olduğunu gösterir belge.
-Mezuniyet belgesi ya da YÖK denklik belgesi,
-Üniversiteye yerleştirme sınavı sıralamasını gösterir belge,
-Barkodlu SGK hizmet dökümü.
 

Emeklilere market alışverişlerinde 1200 TL indirim müjdesi! Oh dedirten kampanyayı duyan emekli markete koştu!

SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C emeklileri aman dikkat! Maaşların yatacağı tarihler peş peşe açıklandı! Acil bakın!

TOKİ  Ankara  projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor!


Geri Dön