13 / 05 / 2024

Maaşlarına zam bekleyenlere kötü haber! İşin rengi değişti

Maaşlarına zam bekleyenlere kötü haber! İşin rengi değişti

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun (TÜRK-İŞ) Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması sonucuna göre açlık sınırı Mart ayına göre artış gösterdi. 4 bin 928 lira 8 kuruş olan sınır 5 bin 323,64 TL’ye çıktı.



"ENFLASYON BU HIZLA DEVAM EDERSE ZAMMIN ANLAMI YOK"

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, yüksek enflasyondan şikayet eti. Atalay, “Önümüzde son yılların en yüksek enflasyonunun olduğu bir ortamdayız. Bir an evvel bu enflasyon belli bir noktaya getirilmezse, istediğin kadar zam al. Enflasyon burada devam ettiği müddetçe alacağın zammın bir özelliği olmaz” dedi.

1 Mayıs'ta açıklanacak emekli maaşlarındaki sürpriz artışı uzman isim açıkladı! En düşük ve en yüksek maaş farkı

Emekli bayram ikramiyesi alanlara müjde! Paralar hesaplara geçti son gün yarın

Emekli bayram ikramiyesi alacaklara önemli uyarı! Son dakika bilgisi duyuruldu

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön