30 / 06 / 2024

Mabeyn Başpınar'da 1,29 faizle hemen teslim 5+1'ler! 

Mabeyn Başpınar'da 1,29 faizle hemen teslim 5+1'ler! 

Ankara Mabeyn Başpınar projesinde yer alan 5 oda 1 salon konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Mabeyn Başpınar projesinden konut sahibi olmak isteyenler 1,29 faiz oranıyla kredi kullanabiliyor. 



Mabeyn Başpınar projesi  Ankara  Yenimahalle'de inşa ediliyor. Başpınar İnşaat imzası  ile hayata geçirilen Mabeyn Başpınar'da 5 oda 1 salon konutlar yer alıyor. 

İki blok şeklinde yükselen Mabeyn Başpınar projesinin arsa alanı 11 dönüm. Toplamda 95 adet konutun yer aldığı Mabeyn Başpınar projesindeki konutlar 185 metrekare net kullanım alanına sahip.

Peki Mabeyn Başpınar projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Mabeyn Başpınar projesi için ne kadar kredi kullanılabiliyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Mabeyn Başpınar projesi ile ilgili detaylar...

Mabeyn Başpınar projesinde yer alan 5 oda 1 salon konutların fiyatları 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor, 8 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

Ankara Mabeyn Başpınar projesinden konut sahibi olmak isteyenler 1 milyon 800 bin Türk Lirası'na kadar 1,29 faiz oranıyla kredi kullanabiliyor. 

Ankara’nın en hızlı gelişen lokasyonu Yeni Batı’da yükselen ve Göksu Park’a, Göksu AVM’ye, ve Metro duraklarına yakın konumda bulunan Mabeyn Başpınar projesi; İstanbul yoluna 500 metre, Kaşmir AVM'ye 1.5 kilometre, Göksu Park’a 1 kilometre, İstanbul Yolu metrosuna 1.5 kilometre, Ankara Çevreyoluna 2 kilometre mesafede bulunuyor. 

Mabeyn Başpınar projesinin sosyal alanları arasında; Çocuk oyun parkı, kamelya fitness salonu, kapalı ve açık otopark  bulunuyor. 

Web: https://www.baspinarinsaat.com

Telefon: 0312 566 06 06
 

Perla Yalçın Manzara Evleri'nde hemen teslim 4+1'ler!

Ataevler Orçe 360+ bankasız, kefilsiz vadeli ödeme avantajıyla satışa sunuldu

Koru Life Konutları'nda 2 milyon 250 bin TL'ye! Teslimler yıl sonunda!


Geri Dön