Genel

Maçka Polat'ta satılık son 3 konut! Hemen teslim!

Alanları 230, 250 ve 275 metrekare olan 3 adet 4+1 konutun satıldığı Maçka Polat'ta teslimler hemen yapılıyor. Maçka Polat, 478 metrekare arsa alanı üzerinde 5 bin 207 inşaat alanına sahip

Maçka Polat'ta satışta kalan son 3 konut bulunuyor. Alanları 230, 250 ve 275 metrekare olan 3 adet 4+1 konutun satıldığı projede teslimler hemen yapılıyor.

Tüm sosyal aktivitelerin, alışveriş merkezlerinin, restoranların ve kafelerin yanı başında bulunan Maçka Polat'ı tasarlayan mimar ise Erkan çelikkol. Asansörlü ve 2 katlı otopark imkanıyla ön plana çıkan proje, Vişnezade Mahallesi'nde yani Dolmabahçe -Nişantaşı -Akaretler hattının tam ortasında yer alıyor.

Polat İnşaat güvencesi ile satışı yapılan proje 7 katlı tek blokta toplam 14 adet daireden oluşuyor. Maçka Polat projesinde konutların alanları 220 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor. Konut tipleri 4+1'ler ve çatı dubleksleri olarak bulunuyor.

İnşaatına Temmuz 2008'de başlanan Maçka Polat, 478 metrekare arsa alanı üzerinde 5 bin 207 inşaat alanına sahip.

Projenin interten sitesinde şu bilgilere yer veriliyor;

Polat İnşaat şehir yaşamından sizi koparmadan insana ve çevreye önem veren değişmez değerleriyle ultra lüks konut projelerine bir yenisini daha ekledi. Panaromik Boğaz manzarası artık evinizde.Polat İnşaat güvencesiyle sunulan Maçka Polat , Maçka'nın göbeğinde, İstanbul'un en elit semtlerinden biri olan Maçka'da günün 24 saati heryere ulaşabilecek mesafedesiniz.

şžehir yaşamından sizi koparmadan rahat yaşama izin veren proje, Akaretler'e, Nişantaşı'na, Dolmabahçe'ye yürüyüş mesafesinde...

Maçka'da seyrine doyulmaz bir deniz manzarasında 460m2 ve 480m2 Penthouse, 275m2 zemin dubleks ve 220m2-230m2 ve 250m2 lik normal daire seçenekleri sunan özel projede Polat kalitesi ve teknolojisi sizi bekliyor. Otomobil asansöründen beyaz eşyaya kadar her ayrıntı düşünülen konutlarda tüm seçenekler birarada...

Maçka Polat dairelerinde yerinizi alın, Maçka'lı olmanın farkını yaşayın.... İstanbul'un en güzel yerinde yer alan Vişnezade mahallesinde yer almakta ve Akaretlere , Dolmabahçeye yürüme mesafesindedir.  

 Toplam da 14 daireli   7 katlı
 2 kat araç asansörlü otopark  
 Her daireye 2 araçlık otopark alanı düşmektedir.  
 24 saat güvenlik, Vale Servisi  
 Her dairenin depo alanı bulunmaktadır.  
 Projede 4+1 zemin ve çatı dubleksinden oluşmaktadır.
 Beyaz eşyalar Gaggenau,
 Muftak Poggenpohl  
 Her odada Mitsubishi klima mevcut    
 Oda kapıları özel tasarım
 Jeneratör, gizli pancur, ups, interkom sistemleri
 Isıtmalı yoğuşmalı kombi sistemi Buderus  
 Enerji tasarrufu için ısı ölçerli  
 Siemens kurutmalı çamaşır makinası
 Yangın sistemi en son yönetmeliğe göre diesel elektrik pompası hem kuru hem sulu hortumla garaj katındaki her katta mevcuttur.

Projeden görüntüler için tıklayınız

0212 272 00 00

www.polatprojeleri.com


Ebru Duman/Emlakkulisi.com