19 / 05 / 2024

Maçka Suites'in inşaatı yüzde 65 seviyelerinde! Fiyatları sır gibi saklanıyor!

Maçka Suites'in inşaatı yüzde 65 seviyelerinde! Fiyatları sır gibi saklanıyor!

İnşaatı yüzde 65 seviyelerinde olan Maçka Suites'te 1+1 konutlardan 3 adet satıldı. 33 seçkin suitesten meydana gelen projenin 17 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...



Maçka Suites, 5 yıldızlı otel konforuna sahip bir proje. Son deprem yönetmeliğine uygun olarak projelendirilen Maçka Suites, ARY Grup tarafından hayata geçiriliyor.

905 metrekare alan üzerinde yer alan 7 katlı Maçka Suites'te teslimler yaklaşık 17 ay sonra yapılacak. Projenin inşaat seviyesi ise yüzde 65'lerde.   6 penthouse 33 seçkin suitesten meydana gelen Maçka Suites'in satış ve pazarlaması BiZZ Gayrimenkul tarafından yapılıyor.

Nişantaşı Merkez'de yeni açılan tüneller ile çevre yoluna 5 dakika uzaklıkta olan Maçka Suites'te 71 araçlık tam otopark sistemi bulunuyor. Projenin inşaatına 2009'un başında başlandı.

Swissotel'de yaşayan bir ailenin 3 suites satın aldığı projede fiyatlar dolar bazında. Ancak konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmıyor. Fiyatlar direk yüzyüze görüşülüyor. Hedef müşteri segmenti  Aplus  olan projede boğaz manzarası hakim.
 
Bodrum Kempinski ve Ramada otellerinin yatırımcı firması ARY Grup tarafından inşa edilen projede alanları 118 metrekareden 720 metrekareye kadar değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+2 tiplerinde daire seçenekleri yer alıyor.

Son deprem yönetmeliğine uygun projelendirilme
Merkezi sistem uydu ve kablolu TV sistemleri
Her suitte VRF sistem iklimlendirme
24 saat güvenlik hizmeti
Elektrik iç tesisatlar kablo kanalı
Halojen free kablo ile buatsız sistem
Isı - su - ses yalıtımı
Depo alanları
Su deposu
Tam kapasiteli jeneratör
Otomatik otopark
Teknik servis hizmeti

212 296 91 05

http://www.mackasuites.com/index.php


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön