08 / 05 / 2024

Macro Ayakkabıcılık Quantum International otelini 2015'te hizmete açacak!

Macro Ayakkabıcılık Quantum International otelini 2015'te hizmete açacak!

Macro Ayakkabıcılık tarafından inşa edilen 500 yataklı beş yıldızlı Quantum International otelin 2015'te hizmete girmesi planlanıyor. Holiday Inn oteli'nin hemen arkasındaki otelin inşaatına yaklaşık üç yıl önce başlanmıştı...





Tarihi ve kültürel özellikleriyle dünyanın en önemli metropollerinden biri olan İstanbul, kuşkusuz ekonomik olarak da bölgenin merkezi konumunda. Kent bu özellikleri sayesinde her yıl milyonlarca turist çekiyor. Bu da birçok yatırımcıyı otel yatırımı yapmaya yönlendiriyor. Bu yatırımların son dönemlerde yoğunlaştığı bölgelerin başında ise Güneşli'deki Basın yolu geliyor. 


Bu aks üzerinde otel yatırımına başlayan firmalardan biri de piyasada Scooter markas bilinen Macro Ayakkabıcılığın patronu Fikret şerafettinoğlu. Holiday Inn oteli'nin hemen arkasındaki otelin inşaatına yaklaşık üç yıl önce başlanmıştı. Ancak imar mevzuatındaki değişiklikler yüzünden inşaata ucuz bir süre ara verilmişti. Emsalle ilgili sorunun çözı inşaata yeniden başlanmış. 500 yataklı beş yıldızlı otelin 2015'te hizmete girmesi planlanıyormuş. 


Daha önce Macro Ayakkabıcılık olan şirket unvanını birkaç yıl önce Macro Ayakkabıcılık, Otelcilik ve Turizm olarak değiştiren Şerafettinoğlu, anladığımız kadarıyla tek otelle yetinmeyi düşünmüyor. Çünkü Hadımköy'de TEM Otoyolu'na cepheli yedi dönüm arazisi üzerine de otel inşa edebileceğinin sinyalini veriyor. Hatta tıpkı ayakkabıda olduğu gibi otelcilikte de kendi markasını yaratmayı planlıyor. Otelin ismini Quantum International koymayı planlayan Şerafettinoğlu, bu ismi tescil de ettirmiş. 



PARA


Geri Dön