17 / 07 / 2024

Mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a çağrı!

Mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a çağrı!

Ev sahipleri ve kiracı kavgaları gündemi meşgul ederken mağdur bir ev sahibi de Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a çağrı yaparak, "Milyonlarca ev sahibinin evi rızası olmadan gasp ediliyor,  Cuma namazında bundan camilerde bahsediniz." dedi.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Kiracılar ile mülk sahipleri arasında sert rüzgarlar eserken, yüzde 25 zam sınırının kaldırılmasıyla durumun  giderek içinden çıkılmaz bir hal alması bekleniyor. 

Kiracıları yüzünden yaşadıkları mağduriyetleri sosyal medya hesapları üzerinden sık sık dile getiren mağdur ev sahiplerinden yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. 

'Müzeyyen Mağdur Ev Sahibi' kullanıcı adlı mağdur ev sahibi X hesabı https://twitter.com/muzeyyenmom üzerinden yaptığı paylaşımında Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a çağrı yaparak, "Milyonlarca ev sahibinin evi rızası olmadan gasp ediliyor. Diyanet sayfasında GASP ile ilgili açıklama var. Cuma namazında bundan camilerde bahsediniz." ifadelerini kullandı.


Müzeyyen Mağdur Ev Sahibi tarafından yapılan paylaşım şu şekilde:

Sayın Ali Erbaş, milyonlarca ev sahibinin evi rızası olmadan gasp ediliyor. Diyanet sayfasında GASP ile ilgili açıklama var. Cuma namazında bundan camilerde bahsediniz. Fırsatçılık eden mümin kardeşlerimi bu günahtan geri çevirin.


Mağdur ev sahibinin paylaşımına şu yorumlar geldi:

Bu aralar Emlak Konut GYO'nun hisselerini alarak ev almış gibi kazanç elde edilebilir! 

İslam Memiş baştan uyarmıştı 'Altında Temmuz fırtınası geçti, şimdi hazır olun' dedi! İkinci rekor için tarih verdi!

İstanbul'da konut satışlarındaki düşüşün nedeni belli oldu! Ünlü ekonomistten çarpıcı İstanbul yorumu!


Geri Dön