Kira

Mağdur ev sahibinden tahliye davası devam eden ev sahipleri için altın niteliğinde tavsiye! 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar giderek daha da artarken, mağdur ev sahibinden tahliye davası devam eden ev sahipleri için altın niteliğinde tavsiye geldi. İşte o paylaşım...

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar her geçen gün daha da çoğalıyor. Pek çok ev sahibi kiracısını evden çıkaramadığı için mağdur olduğunu belirtirken, kiracılar ise ev bulamamaktan dert yanıyor.

Yaşadıkları mağduriyetleri sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan ev sahipleri ayrıca altın niteliğinde tavsiyeler de veriyor. 

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Mağdur ev sahibi X hesabı https://x.com/kiracimagduru  üzerinden yine çok önemli bir paylaşım yaptı. 

Mağdur ev sahibi paylaşımında "Tahliye davası devam eden ev sahipleri, 5 seneyi doldurduysanız mutlaka kira tespit davası açın" ifadelerini kullandı.

Mağdur ev sahibi'nin paylaşımı şu şekilde:

Tahliye davası devam eden ev sahipleri, 5 seneyi doldurduysanız mutlaka kira tespit davası açın, toplu para ödememek için bile evi tahliye edenler var. Bir tanıdığım tahliye davası olduğu halde evden  çıkmıyordu, kira tespit davası  açıldı, farkı ödememek için evi boşaltıyor.

Mağdur ev sahibinin paylaşımına şu yorumlar geldi:

Altın fiyatları canlı: Cumhuriyet altını kaç TL? Gremse altın kaç para? Çeyrek altın ne kadar? Kuyumcu altın fiyatları

Ne yapılırsa yapılsın kira anlaşmazlıkları, kiraya fahiş zam davranışı, zamanında kira ödememe sorunu bitmez!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi yönetmeliğinde değişiklik! Hızlı yıkım için yeni karar Resmi Gazete'de!