05 / 05 / 2024

Mahal Sancaktepe Evleri nerede?

 Mahal Sancaktepe Evleri nerede?

Firma: Denge Yapı

Proje: Mahal Sancaktepe

Mahal Sancaktepe projesi kapsamında yer alan konutlar merkezi alanda yükseliyor. Projedeki konutlar Aralık 2014'te teslim edilecek...



Denge Yapı'nın hayata geçirdiği  Mahal Sancaktepe  projesi 306 konuttan meydana geliyor. Lansmana özel metrekare birim fiyatlarının 1.750 lira olarak belirlendiği projede yüzde 10 indirim sunuluyor. 


Toplamda 15 bin 640 metrekarelik arsa alanına sahip projede 6 blok yer alıyor. Projedeki bloklar 9'ar katlı olarak tasarlandı. Proje 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde konutlar bulunuyor. 


Mahal Sancaktepe projesi, Anadolu Yakası ilçelerinden Sancaktepe'de yer alıyor. Güneyinde Kartal, güneybatısında Maltepe, batısında Ataşehir ve Ümraniye, kuzeyinde Çekmeköy, doğusunda Pendik ve güneydoğusunda Sultanbeyli ilçelerine komşu olan Sancaktepe'de konumlandırılan proje; ulaşım açısından kolay bir alanda konumlandırılıyor. 


Proje; Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 15 dakikalık mesafede, Boğaziçi Köprüsü'ne ise 21 dakikalık mesafede yer alıyor. Projenin Finans Merkezi'ne uzaklığı ise 14 dakika. Mahal Sancaktepe Evleri ayrıca TEM Otoyolu'nun yanı başında TEM ile Kartal bağlantı yoluna ise 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. 



http://mahalsancaktepe.com/ 

0216 311 66 67


Kübra GENÇ 




projeye sor



Geri Dön