27 / 04 / 2024

Mahal Sancaktepe'de daireler 2015 yılında teslim edilecek!

Mahal Sancaktepe'de daireler 2015 yılında teslim edilecek!

Denge Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe de inşa edilen Mahal Sancaktepe, otururken kazanmak isteyenlere fırsat sunuyor. Mahal Sancaktepe'de 1 + 1 dairelerin fiyatı 139 bin liradan başlıyor.



Sancaktepe'de 2015 yılında metronun faaliyete geçmesi, Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hizmete girmesi ve FordOtosan'ın en büyük Ar-Ge merkezinin açılmasıyla birlikte projenin prim potansiyelinin artması bekleniyor. Ev teslimlerinin yeni yılda başlayacağı proje, ödeme alternatifleriyle ilgi görüyor. 

Mahal Sancaktepe'de 1 + 1 dairelerin fiyatı 139 bin liradan başlıyor. Projeden şimdi daire alanların 2 kere kazanacağını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, "Hem konforlu bir ev almış hem de kazançlı bir yatırım yapmış olacaklar. Bulunduğumuz lokasyonun kamu ve özel sektör yatırımları sayesinde prim potansiyeli hızla artıyor." dedi. 15 bin 640 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Mahal Sancaktepe projesi, her biri 9 katlı 6 bloktan ve 306 daireden oluşuyor. Projede tek tip 1 + 1, 3 tip 2 +1 ve tek tip 3+1 olmak üzere toplam 5 farklı tipte daire yer alıyor. Proje arazisinin yüzde 79'unu açık alanlar oluşturuyor. 

Projede çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, bay/bayan sauna, fitnessdub ve kapalı havuz bulunuyor. Mahal Sancaktepe, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede konumlanıyor.



Satış Ofisi 0216 311 66 67

Web Adresi: www.mahalsancaktepe.com

Takvim


Geri Dön