28 / 04 / 2024

Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara'da ödeme avantajı!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara'da ödeme avantajı!

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde ödeme koşullarına yeni avantajlı seçenekler ekledi...



Türkerler Holding Mahall Bomonti  İzmir  ve Mahall  Ankara  projelerinde KDV indirimine ek olarak faizleri sıfırlamanın yanında, farklı ödeme avantajları sunan kampanyalara başladı.

Mahall Bomonti İzmir projesinde, ofislerde 84 ay, konutlarda 72 ay faizsiz taksit yapılıyor. Projede ayrıca peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor ve peşinatsız yüzde 15 indirim, 0,98 banka kredisi avantajı sağlanıyor.

Mahall Ankara projesinde ise nakit ödemelerde yüzde 20 indirimle veya yüzde 5 peşinatta ödemelere 1 yıl sonra başlama avantajıyla ofis ve konut sahibi olmak mümkün. Her iki projede de kampanya fırsatları stoklarla sınırlı ve 30 Haziran’da sona erecek.

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, "KDV, tapu harcı ve faiz oranlarındaki indirim kararı gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi. Türkerler olarak biz çıtayı daha yukarı taşıdık. Henüz kampanyamızı duyurmadığımız halde satış ofislerimizde ciddi bir yoğunluk yaşamaya başladık. Vatandaşlarımızın ve yatırımcıların bu avantajları çok iyi değerlendireceğine inanıyoruz" dedi. 

http://mahallbomontiizmir.com/


Geri Dön