28 / 04 / 2024

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 0.59 faiz kampanyası! 

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 0.59 faiz kampanyası! 

Firma: Türkerler İnşaat

Proje: Mahall Bomonti İzmir

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir projesiyle herkesi ev ve ofis sahibi yapacak. Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade ile ev sahibi olmak mümkün...



Türkerler Holding, İzmir’in yeni merkezi olacak karma projesi Mahall Bomonti İzmir’de ev ve ofis sahibi olmayı kolaylaştıran bir kampanyayı hayata geçirdi. Mahall Bomonti İzmir’de, 4 bin 150 liradan başlayan taksitlerle düşük faiz ve uzun vade ile ev ve ofis sahibi olmak mümkün.

İzmir’e yeni bir sosyal hayat deneyimi kazandıracak yeme içme ve kültürel alanlarıyla olduğu kadar konut, ofis, otel ihtiyacına da cevap verecek olan Mahall Bomonti İzmir’de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade ile 4 bin 150 liradan başlayan taksit imkanı sunuluyor.

Mahall Bomonti İzmir de yüzde 0.59 faiz kampanyası! 

Gayrimenkul sektörüne canlılık getirmek hedefiyle iddialı bir kampanya düzenleyen Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Atilla Sezgin, kampanya ve Mahall Holding hakkında konuştu: 

“İzmir’e her açıdan destek veren bir şirket olarak elimizi yine taşın altına koyduk. Yeni yıl kampanyamız yoğun ilgi görmüştü ve bu hareketlilik hem ekonomimiz hem de yatırımcılarımız nezdinde olumlu etki yaratmıştı. Türkerler Holding olarak, bu kez daha cazip şartlar sağlayan kampanyamızla düşük faiz, uygun taksit ve uzun vade ile yatırımcıların daha kolay ödemelerle hayallerindeki birimlere sahip olmalarını kolaylaştırdık.”

İzmir’de körfez manzarasıyla iç içe

Tarihi Bomonti Fabrikası ile iç içe yükselen Mahall Bomonti İzmir’de deniz manzarasıyla iç içe daireler ve tamamen eşyalı stüdyo dairelerden, 3+1 dairelere kadar değişik yaşam alternatifleri mevcut. Balkonlu ve teraslı, teknolojik donanımlı modern ofisler ise İzmir’in kalbinde şık çalışma alanları yaratıyor.

Mahall Bomonti İzmir,  İzmir  Körfezi manzarasıyla tarihle iç içe ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Balkonlu veya teraslı, teknolojik donanımlı modern ofisler ise keyifli bir çalışma ortamı sağlıyor. Doğuş grubu, Bomontiadayı İstanbul’un ardından ilk kez  Mahall Bomonti İzmir  projesi ile İzmirlilerle buluşturuyor. d.ream, ünlü restoran markalarını proje sakinleriyle buluşturacak.

Tiyatro ve opera salonu olmak üzere sosyal alanları ile de dikkatleri çeken Mahall Bomonti İzmir, 1000 kişilik gösteri alanı, alışveriş mağazaları, sinema, tenis kulübü, koşu ve bisiklet yolu ile asırlık ağaçların bulunduğu toplam 20 bin metrekareden fazla yeşil alan içinde konumlanıyor.

Geleceğin Alsancak’ı

Mahall Bomonti İzmir, şehrin merkezinde konumlanıyor ve kolay ulaşıma seçeneklerine sahip. Şehrin en değerli ana arteri olan Halkapınar’ın bu bölgesinin “geleceğin Alsancak’ı” olduğu belirtiliyor. Mahall Bomonti İzmir Alsancak’a 10 dakika, metro, İzban ve tramvayın Halkapınar’daki buluşma noktasına 5 dakikalık yürüme mesafesinde. Aynı zamanda projeden havalimanına da kolay ulaşım sağlanıyor.

Web Sitesi: http://www.mahallbomontiizmir.com/


projeye sor



Geri Dön