Otomobil

Mahindra Türkiye’de satışa sunuluyor! İşte fiyatı ve özellikleri

Boyutu ve teknik özellikleri ile popülerleşen Hindistan’ın en önemli otomobil markalarından biri olan Mahindra KUV100 NXT, Türkiye'de satışa sunulacak. Avrupa'nın ardından Asya otomobil üreticileri de Hindistan’ın en popülerlerinden olan Mahindra ile Türkiye pazarında yer edinmeye çalışacak.Çukurlarda ve engebeli yollarda bile Mahindra arabalarının alt tarafının çizilmesi gibi bir olay yaşanmaması için dizayn edilmiş

Mahindra arabaları genellikle yol ile arasındaki yükseklikten dolayı, hız kesicilerle hiçbir soruna yol açmaz. Çukurlarda ve engebeli yollarda bile Mahindra arabalarının alt tarafının çizilmesi gibi bir olay yaşanmaması için dizayn edilmiş. Bu aynı zamanda sürücüye Mahindra arabalarını yol durumu hakkında aşırı derecede endişelenmeden herhangi bir yere götürme konusunda büyük bir güven aşılıyor.

Daha Güvenli ve Dayanıklı Araçlar

Mahindra araçları, Global NCAP derecelendirmesinde yüksek puanlar almalarıyla tanınır. Mahindra XUV300, araçların harika yapı kalitesi onun 5 yıldız almasına sebep oldu.  Mahindra arabalarına takılı çok sayıda güvenlik özelliği vardır ve güvenlik birincil endişenizse, ikinci bir düşünce olmadan bunları tercih edebilirsiniz.

Mahindra Türkiye’de satışa sunuluyor! İşte fiyatı ve özellikleri

Akıllı AdrenoX Sistemi

Mahindra tarafından geliştirilen bu akıllı sistem, üretici tarafından Mahindra XUV700'ün işletim sistemi olarak adlandırılıyor. Alexa ile bağlantı kuran AdrenoX, açılır tavanın çalıştırılması için sesli komutlarınızın verilmesine, Sony'nin 3 boyutlu müzik sisteminin kontrol edilmesine ve sürüş modları arasında geçiş yapılmasına izin verecektir. Sürüş modları yalnızca dizel modellerde sunulacak ve Zip, Zap, Zoom ve Custom olarak adlandırılacak ve bu modları rahatınıza göre özelleştirebilirsiniz.

Mahindra mHawk Motoru

mHAWK motoru, Hindistan'ın en güçlülerinden biri olarak kabul edilen Scorpio ve XUV500 gibi Mahindra'nın yüksek güçlü araçlarında kullanılan motordur. Bunlar, popüler Mahindra arabalarına güç sağlamak için mükemmel şekilde uygun yetenekli motorlardır. Daha yüksek güçlü motor, araçların yakıt verimliliğini artırırken, yükseklik ve daha uzun yolculuklar da dahil olmak üzere zorlu yol koşullarıyla kolayca başa çıkabileceği anlamına gelir.

Mahindra bu SUV’u Hindistan fiyatı ile Türkiye'de satışa çıkarsa, vergiler dahil 290 bin TL gibi bir fiyat olması bekleniyor. Bu fiyatın da hayli uygun olduğunu söyleyebiliriz. Peki Hindistanlı dev üretici ülkemize ne zaman gelecek?

Hindistan kaynaklı haberlere göre Mahindra bu senenin sonlarına doğru Türkiye operasyonlarını başlatmayı planlıyor. 

Detaylı Bilgi İçin: www.mahindra.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 21 Haziran 2023 tarihinde saat 20:28'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.33 Türk Lirası, euro 25.61 Türk Lirası, altının gramı ise 1459 Türk Lirası değerinde.

Öğrencilerin merakla beklediği vergi indirimi ne zaman gelecek? iPhone fiyatları kaç para olacak?

Unlu mamüllere de mi zam geldi? Pide, simit fiyatları ne kadar oldu?

A101'de kağıt havlu 49.90 TL'ye düştü!